tod tv hata alıyorum

bymetpa

Üye
Konular
4
elimde alpsmart android box cihaz var 4 ram 64 hafızalı
fakat geçen sene sorun yoktu bu sene de tod üyelik aldım ama uygulama bir türlü çalışmıoyor
hata şu şekilde ---- ÇEVRİMDIŞI ----- hatası veriyor ve bunu hiç bir yerde çözümünü bulamadım
aranızda bilen eden çözüm ile ilgili bilgisi olan varmıdır

Selam, önce uygulamayı kaldırın sonra aşağıda vereceğim uygulama ile sistemi taratıp temizlik yapın sonra uygulamayı kurup tekrar deneyin lütfen.

Yaklaşık 1 haftadır cep telefonlarımdan Tod'a giremiyorum, çevrimdışı hatası veriyor ve bu düzeltilmedi. Ama mibox cihazında sıkıntısız çalışıyor. Alpsmart cihazının Android'i telefon olarak gözüküyorsa cep telefonlarıyla aynı hatayı veriyordur. Benim Next 10000 cihazım da Androidi telefon olarak gözüküyordu

yada tod uygulamasını çekip deneyin, benimde max için böyle bişey başıma geldi, apkpure üzerinden çektiğim uygulama sorunsuz çalışıyor, ;)

Geçen haftaya kadar benimki çalışıyordu. Yaklaşık bir 10 gün önce aynı çevrimdışı hatasını almaya başladım Google tv üzerinde.

Armeabi apk kuruluydu. Biraz daha güncelini ve eskisini de sıfırdan yükledim ama sonuç asla değişmedi.

Son çıkan paketlerin arm64 dışındaki versiyonlarını bulamadım internetten. Açıkçası son versiyonları ile armeabi'de yan yükleme ile kullanım yapılmasını bir şekilde öldürdüklerini düşünüyorum. Sırf bu yüzden son iki F1 yarışını telefondan izlettirdiler bana :)

Armeabi Googletv için yöntem bulan olursa çok sevinirim ben de. Teşekkürler.

Geri