Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İnmiyorsa kurulmadığını nasıl anladınız hocam.?inmiyo kurulmuyo nasıl oluyo ne bıcım
android box içinmi buİnmiyorsa kurulmadığını nasıl anladınız hocam.?
Buna tıklamayı denediniz mi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Telefona felan kurmaya çalışmıyorsunuzdur umarım.!
Evet....android box içinmi bu
teşekkür ederim reklamsız yotube diyince telefondada olsun demiştimEvet....
Forumda her şey mevcut hocam, yeter ki arama yapıp araştıralım.teşekkür ederim reklamsız yotube diyince telefondada olsun demiştim![]()
Teşekkür ederim box'a kurdum youtube bu uygulamayı desteklemiyor uyarısı aldımİnmiyorsa kurulmadığını nasıl anladınız hocam.?
Buna tıklamayı denediniz mi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Telefona felan kurmaya çalışmıyorsunuzdur umarım.!
Bu uyarıyı genelde telefona yüklediğiniz de alırsınız. Cihazınız nedir.?Teşekkür ederim box'a kurdum youtube bu uygulamayı desteklemiyor uyarısı aldım
Ben, proğramı kullanıyorum. Ilk ggunlerden sonra, dırekt youtube acılıyodu. Buradan bir arkadasın önerisi ile, sistemdeki orjınal youtube yi devre dışı bırkdım. Tızentube normal olarak aclılıyo ve reklamda yok.Kullandığınız uygulamanın Tizentube olduğuna emin misiniz.? Orijinal YouTube kullanıp reklam çıkıyor diyen çok oldu bu aralar.

Merhaba arkadaşlar;Uygulama açıldığında yeni sürüm uyarısı gelecektir, güncelleyiniz.
TizenTube Cobalt v1.0.4
Ne Değişti?
++Yeni eklenen özelliklerden bazıları... TizenTube ayarlarından daha fazlasına ulaşabilirsiniz.
- Cihaza yayın yapıldığında artık cihaz adı da görüntülenecek.
- Çalışmayan sertifikasız cihazlar düzeltildi.
- Sabit ses düğmelerinin belirli cihazlarda çalışmaması sorunu giderildi.
Ekli dosyayı görüntüle 16992Ekli dosyayı görüntüle 16993Ekli dosyayı görüntüle 16994Ekli dosyayı görüntüle 16995Ekli dosyayı görüntüle 16996Ekli dosyayı görüntüle 16997
Foruma hoş geldiniz .Tizentube'u yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Emeği geçen kimse teşekkürlerimi borç bilirim. Bu mesajım forumunuzda ilk mesajım. Foruma sinetech youtube kanalı sayesinde ulaştım.