'' TizenTube '' Reklamsız YouTube [ Güncellendi ] >>> v1.0.4

İnmiyorsa kurulmadığını nasıl anladınız hocam.?
Buna tıklamayı denediniz mi?

Telefona felan kurmaya çalışmıyorsunuzdur umarım.!
Teşekkür ederim box'a kurdum youtube bu uygulamayı desteklemiyor uyarısı aldım

Kullandığınız uygulamanın Tizentube olduğuna emin misiniz.? Orijinal YouTube kullanıp reklam çıkıyor diyen çok oldu bu aralar.
Ben, proğramı kullanıyorum. Ilk ggunlerden sonra, dırekt youtube acılıyodu. Buradan bir arkadasın önerisi ile, sistemdeki orjınal youtube yi devre dışı bırkdım. Tızentube normal olarak aclılıyo ve reklamda yok.

Uygulama cihazınızda kurulu ise açıldığında yeni sürüm uyarısı gelecektir, güncelleyiniz.

UptadeUp2104

TizenTube Cobalt v1.0.4

Ne Değişti ?

• Cihaza yayın yapıldığında artık cihaz adı da görüntülenecek.
  • Çalışmayan sertifikasız cihazlar düzeltildi.
  • Sabit ses düğmelerinin belirli cihazlarda çalışmaması sorunu giderildi.
++Yeni eklenen özelliklerden bazıları... TizenTube ayarlarından daha fazlasına ulaşabilirsiniz.

NovaNv1Nv2Nv3Nv4Nv5

Son düzenleme:
Uygulama 10 numara.emegine sağlık.otomatik altyazı çevir türkçe,orjinal uygulamada bile yok.altyazi ayarlarlardan,default olarak türkçe ayarlanabilse süper olur.

Uygulama açıldığında yeni sürüm uyarısı gelecektir, güncelleyiniz.

TizenTube Cobalt v1.0.4​

Ne Değişti?​

• Cihaza yayın yapıldığında artık cihaz adı da görüntülenecek.
  • Çalışmayan sertifikasız cihazlar düzeltildi.
  • Sabit ses düğmelerinin belirli cihazlarda çalışmaması sorunu giderildi.
++Yeni eklenen özelliklerden bazıları... TizenTube ayarlarından daha fazlasına ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 16992Ekli dosyayı görüntüle 16993Ekli dosyayı görüntüle 16994Ekli dosyayı görüntüle 16995Ekli dosyayı görüntüle 16996Ekli dosyayı görüntüle 16997
Merhaba arkadaşlar;
Oğlum ilk REC box izlerken ''İnsanlar Netf..x'ten daha iyi bir program yapmışlar'' demişti.Bu programı inceleyince ne diyecek acaba?
Az daha uğraşırlarsa onlardan daha iyi bir program yapacaklar.
Ellerinde onların olanakları olsa ne yapacaklar acaba gerçekten merak ediyorum.
@tekkan hocam başta sen emeği geçen herkese teşekkürler

Faydalı bir paylaşım teşekkürler.Videolarda oynatma hatası alanlar hesap girişi yapsınlar uygulama sorunsuz ve akıcı çalışıyor teşekkürler.

güvenlimi çünkü google hesaba bağlıyacam ondan google hesabımı çalma ihtimalı olsa yapmam uygulama güzel elinize sağlık hesap çalınma ihtimali olsa oturumu açmam

Tizen ayarlar bölümünü notube gibi Türkçe yapsa keşke. Anlamadığım notube'ye yardımcı olan yol gösteren de reis :) Gerçi anlaşılmayacak bişey değil ama Türkçe olsa hoş olurdu.

Son düzenleme:
İleri geri sardıktan sonra onay tuşuna basmak yerine direk videoya başlasa çok daha iyi olur

Geri