'' TizenTube '' Reklamsız YouTube [ Güncellendi ] >>> v1.0.4

NoTubeTv yükle​

Bu uygulamanın github sayfasına bakarsanız geliştiricisinin Tizentube yi önerdiğini görürsünüz. Bildiğim kadarıyla projeyi de Tizentube den dolayı kapattı.

Reklam olayına gelecek olursak, ben bir kez bile karşılaşmadım. Arada bir büyük reklam penceresi çıkar 1sn sonra kaybolur. Video içi reklam çıkması da ihtimal dahilinde olmayan bir durum.
Yine de uzman görüşü almak gerekir.

Son düzenleme:
Programı Opera tarayıcı üzerinden indirip kurdum daha sonra oturum açtım dün gece büyük keyifli programı kullandım bugün de aynı şekilde programı açtım seyrederken birden mi box programı komple sildi Ben de tekrar kurdum ama oturum açmaya korkuyorum bu neden oldu acaba bir bilgi verebilir misiniz

Bu uygulamanın github sayfasına bakarsanız geliştiricisinin Tizentube yi önerdiğini görürsünüz. Bildiğim kadarıyla projeyi de Tizentube den dolayı kapattı.

Reklam olayına gelecek olursak, ben bir kez bile karşılaşmadım. Arada bir büyük reklam penceresi çıkar 1sn sonra kaybolur. Video içi reklam çıkması da ihtimal dahilinde olmayan bir durum.
Yine de uzman görüşü almak gerekir.
yorumlarda bazilari reklam ciktigini söylüyorlar. bu eklentiyi box cihazda uzun zamandir kullaniyorum hic bir sekilde reklam görmedim.

yorumlarda bazilari reklam ciktigini söylüyorlar. bu eklentiyi box cihazda uzun zamandir kullaniyorum hic bir sekilde reklam görmedim.
Ben cıhazıma kurdum.Ilk başlarda reklam yokdu. Dha sora çımaya başladı. Daha dogrusu, açılıren YOUTUBE olarak açılıyor..

Selamlar

Uygulamanın geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.

Destek Olmak İçin:
Reis Can

https://github.com/reisxd
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

💠 TizenTube Kobalt​

TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak, desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştiren tabanlı bir uygulamadır .

Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.

✨ Özellikler​

• 🛑 Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
  • ❗ SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
  • ⏭️ Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
  • 🔺 Destek : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.
  • ➕ Daha fazlası gelecek! yoluyla özellik talep edin .

⬇️ İndir​

Platformunuz için en son sürümü edinin:

AFTVNews kodu:6366500

Daha iyi bir deneyim için tercihen

❔ Nasıl Kurulur​

1. Yukarıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
  2. Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
  3. Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!

Screenshot 20250805 094217
Screenshot 20250805 094257
Screenshot 20250805 094333

Screenshot 20250805 094431

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.

Direkt indirme :

Ne Değişti ?

Android tv Box ta kullanılır mı

s.a arkadaşlar hayırli günler tizentube gibi youtube muzik modlusu varmidir yada modlanabilir mi?

s.a arkadaşlar hayırli günler tizentube gibi youtube muzik modlusu varmidir yada modlanabilir mi?
Metrolist uygulamasını kullanabilirsiniz. Yada revanced tercih edebilirsiniz.

Buradan Revanced manager indir. İçerisinden istediğin modülü indir. Accountına giriş yapabilmek için önce 1 numara, y@tube müzik için 2 numaralı modülü indir kur. Kolay gelsin

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251129_155249_ReVanced Manager Plus.jpg
    Screenshot_20251129_155249_ReVanced Manager Plus.jpg
    634.6 KB · Görüntüleme: 13
Metrolist uygulamasını kullanabilirsiniz. Yada revanced tercih edebilirsiniz.

Buradan Revanced manager indir. İçerisinden istediğin modülü indir. Accountına giriş yapabilmek için önce 1 numara, y@tube müzik için 2 numaralı modülü indir kur. Kolay gelsin
teşekkür ederim kardeşim 👍👍

Selamlar

Uygulamanın geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.

Destek Olmak İçin:
Reis Can

https://github.com/reisxd

💠 TizenTube Kobalt​

TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak, desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştiren tabanlı bir uygulamadır .

Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.

✨ Özellikler​

• 🛑 Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
  • ❗ SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
  • ⏭️ Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
  • 🔺 Destek : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.
  • ➕ Daha fazlası gelecek! yoluyla özellik talep edin .

⬇️ İndir​

Platformunuz için en son sürümü edinin:

AFTVNews kodu:6366500

Daha iyi bir deneyim için tercihen

❔ Nasıl Kurulur​

1. Yukarıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
  2. Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
  3. Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!

Screenshot 20250805 094217
Screenshot 20250805 094257
Screenshot 20250805 094333

Screenshot 20250805 094431

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.

Direkt indirme :

Ne Değişti ?

Bunun Mobil, cep telefonu için var mıdır. Varsa süper olur.

Programı Opera tarayıcı üzerinden indirip kurdum daha sonra oturum açtım dün gece büyük keyifli programı kullandım bugün de aynı şekilde programı açtım seyrederken birden mi box programı komple sildi Ben de tekrar kurdum ama oturum açmaya korkuyorum bu neden oldu acaba bir bilgi verebilir misiniz
Google prlay store protect güvenlik koruması yani sistem uygulamalarını tarayıp üçüncü parti uygulamaları zararlı diye silebiliyor. Özellikle bu tip reklamsız Youtube uygulamalarını sevmiyor. Tekrar kurmadan play storea girip güvenlik koruması altından tekrar etkinleştirebilirsiniz. Google sevmiyor ücretli üyelik satmak istiyor.

Bunun Mobil, cep telefonu için var mıdır. Varsa süper olur.
Merhaba, bunun şu an mobil uyumlusu yok ama alternatifleri çok. Bir önceki mesajları okuyarak bilgi edilebilirsiniz. Arkadaşlar mobil için bir çok uygulama paylaştılar bunlar arasından bir seçim yapabilirsiniz.

Bugün her videodan önce reklam çıkmaya başladı. Smarttube'a dönme zamanı :)

Bugün her videodan önce reklam çıkmaya başladı. Smarttube'a dönme zamanı :)

Kullandığınız uygulamanın Tizentube olduğuna emin misiniz.? Orijinal YouTube kullanıp reklam çıkıyor diyen çok oldu bu aralar.

Son düzenleme:

Geri