Öneri 🔥tizentube alternatifi NoTube TV

Konular
2
Selamlar forum.Tizentubeyi bilgisayarda kurduğum google tv ye kurduğumda bazı sorunlar yaşadım.Videoyu sarmak için laptoptaki sağa ok tuşuna basıp enter tuşuna bastığımda tizentube programı kapanıyordu.Bende alternatifler aradım,karşıma bu notube tv çıktı.Bu hatayı bu programda almadım,düzgün ileri veya geri atlama yapabildim.Reklam engelleme vs hepsi çalışıyor.Denemek isteyenlerle paylaşmak istedim.Arayüz normal youtube orijinal arayüzü.Ayrıca dili türkçe kuruldu.

Ekli dosyalar

• IMG_1095.jpeg
    IMG_1095.jpeg
    188.1 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_1096.jpeg
    IMG_1096.jpeg
    148.9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_1094.jpeg
    IMG_1094.jpeg
    79.2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_1097.jpeg
    IMG_1097.jpeg
    97.2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Selamlar forum.Tizentubeyi bilgisayarda kurduğum google tv ye kurduğumda bazı sorunlar yaşadım.Videoyu sarmak için laptoptaki sağa ok tuşuna basıp enter tuşuna bastığımda tizentube programı kapanıyordu.Bende alternatifler aradım,karşıma bu notube tv çıktı.Bu hatayı bu programda almadım,düzgün ileri veya geri atlama yapabildim.Reklam engelleme vs hepsi çalışıyor.Denemek isteyenlerle paylaşmak istedim.Arayüz normal youtube orijinal arayüzü.Ayrıca dili türkçe kuruldu.
Hocam daha önce tanitilmisti notube ancak bilinen hataları mevcut misal mouse kullanımı Tv'de skinti düşürüyor ama kumanda desteği mevcut ...

Forumda aradım paylaşılmışmı diye bulamadım.Ben google tvde laptopta kullanıyorum,stabil çalışıyor.Sarma işlemini oklardan yapıyorum.Mouse denemedim.Daha önce paylaşılmışsa konu silinebilir.Tekrara düşmeyelim😊

Forumda aradım paylaşılmışmı diye bulamadım.Ben google tvde laptopta kullanıyorum,stabil çalışıyor.Sarma işlemini oklardan yapıyorum.Mouse denemedim.Daha önce paylaşılmışsa konu silinebilir.Tekrara düşmeyelim😊
Dostum kusura bakma muhtemelen konu başka şekilde açılmıştı orda laf arasında geçmişte olabilir başlık olarak bende gormeedim şimdi elinize sağlık ...

Önemli değil.Benim için mühim olan forumdakilerle bilgi paylaşmak.Birilerinin işine yaramasını sağlamak sadece.Sağolun.

No Tube daha stabil,denemiştim.Ancak onun sorunuda Türkçe altyazı yok.Ben yabancı kanalları takip ediyorum genellikle ve Türkçe seçeneği yok.

merhabalar,

notubetv artık geliştirilmiyor, geliştiricisi üç haftalık geliştirmenin sonunda tizentube geliştiricisinin herkese açık şekilde geri dönmesi sebebiyle yazılımı geliştirmeyi bıraktı, ve tizentubecobalt kullanılmasını tavsiye etti, iyi forumlar.

merhabalar,

notubetv artık geliştirilmiyor, geliştiricisi üç haftalık geliştirmenin sonunda tizentube geliştiricisinin herkese açık şekilde geri dönmesi sebebiyle yazılımı geliştirmeyi bıraktı, ve tizentubecobalt kullanılmasını tavsiye etti, iyi forumlar.

Merhabalar
Bu ileri geri sarmayı yapabilsem bende onu kullanırdım😊

Ben daha önceden kullanmıştım pek beğenmemiştim ama beğenen mutlaka vardır.

Geri