tivimate geri sarma sorunu

crzylvr1

Üye
Konular
1
pc de vlc de veya başka playerlarda yayınları geri sarabiliyorken tivimate de olmuyor. örneğin trt 1 kendi kaynak yayını var ve 24 saat geri alınabiliyor. ama tivimate de alamıyorum. ayarlarını baya kurcaladım. ama bir türlü yapamadım. oynatma listesinde mi extinf de mi nerede sıkıntı var anlamadım. yardımcı olursanız sevirim.

pc de vlc de veya başka playerlarda yayınları geri sarabiliyorken tivimate de olmuyor. örneğin trt 1 kendi kaynak yayını var ve 24 saat geri alınabiliyor. ama tivimate de alamıyorum. ayarlarını baya kurcaladım. ama bir türlü yapamadım. oynatma listesinde mi extinf de mi nerede sıkıntı var anlamadım. yardımcı olursanız sevirim.

Zamanında ben de sizle aynı şeyi yapabilmek istiyordum, uygulamayı biraz kurcalayarak bir yöntem keşfettim.
Tek yapmanız gereken şu; m3u eklerken TV ya da VOD türünü belirlememizi istediği yerde VOD'u seçmek.
Uygulamanın mantığı şöyle; TV olarak eklenen linkleri sadece anlık akan yayınlar olarak algılıyor, VOD olarak eklenenleri de film/dizi gibi algıladığı için oynatıcıda geri sarma özelliğini aktif ediyor.
Geri sarılabilen yayınlar bulursam hem TV hem VOD olarak ekliyorum, canlı izlerken geri sarmak istersem aynı yayını VOD menüsünden bulup geri sarabiliyorum.
Aslında geliştiricisi istese bunu Canlı TV için de ayarlayabilirdi ve böylece EPG'den program seçip tam o zamana dönüş yapabilirdik.
Uygulamada bence bunu da yapsa süper olurdu, neden böyle tercih etmiş anlamış değilim.
Hatta mpd linkleri oynatabilme olsa ve linklere header bilgisi atayabilsek bu uygulamanın rakibi olmazdı.
Benim için zaten şu haliyle bile en iyisi sayılır.

yabancı panellerde sarıyor geri. bir hafta bile sarıyor. neden olmuyor anlamadım gitti.

yabancı panellerde sarıyor geri. bir hafta bile sarıyor. neden olmuyor anlamadım gitti.
IPTV panellerde olay farklı, IPTV sağlayıcısı Catch-Up denilen bir özelliği yayınlara entegre etmişse Tivimate dahil çoğu iptv oynatıcısı bunu desteklediği için uyumlu şekilde çalışır, geri sarma yapılabilir.
Aslında geri sarılabilen m3u8 HLS yayınları için bu çok daha kolay olmalı ama belki de bazı sorunlara yol açtıysa ondan eklememiş olabilir Tivimate geliştiricisi, yazılım işlerinde bazen çok küçük bir değişiklik çok büyük sorunlar ve uyumsuzluklara sebep olabiliyor. İllaki vardır bir sebebi.

Peki siz önerdiğim yöntemi denediniz mi? Sizde de çalışıp çalışmadığını merak ettim.

Raw kanallarda sarılabiliyor

IPTV panellerde olay farklı, IPTV sağlayıcısı Catch-Up denilen bir özelliği yayınlara entegre etmişse Tivimate dahil çoğu iptv oynatıcısı bunu desteklediği için uyumlu şekilde çalışır, geri sarma yapılabilir.
Aslında geri sarılabilen m3u8 HLS yayınları için bu çok daha kolay olmalı ama belki de bazı sorunlara yol açtıysa ondan eklememiş olabilir Tivimate geliştiricisi, yazılım işlerinde bazen çok küçük bir değişiklik çok büyük sorunlar ve uyumsuzluklara sebep olabiliyor. İllaki vardır bir sebebi.

Peki siz önerdiğim yöntemi denediniz mi? Sizde de çalışıp çalışmadığını merak ettim.
o yöntem çalışıyor fakat harici oynatıcıyla aç deyince zaten geri almada sorun olmuyor. tivimate kendi alsa daha iyi olacaktı, o yöntemde tekrar aynı kanalı vod da bulacan da açacan da uzun iş.

Geri