tivibu kanalları

atakan1983

Üye
Konular
1
merhaba arkadaşlar tivibu kanallarını bir şekilde izleme imkanımız yok mu
@sakultah arkadaş kablo tv yayınlarını çekme için bir yolunu bulmuş
acaba tivibu içinde olabilir mi

Tivibu hesabı olacak ona öyle çekersin Kablo TV hesabı süresi bitse kapanacak yayınlar aynı şekilde hesap varsa öyle çekilir

Ekstra olarak aylık para verip bunları alanların kafası sorunlu olduğunu düşünüyorum hiçbir şey yok çöp Digitürk düzgün bı tek oda pahalı baya

Ekstra olarak aylık para verip bunları alanların kafası sorunlu olduğunu düşünüyorum hiçbir şey yok çöp Digitürk düzgün bı tek oda pahalı baya
tivibu çöp değil bu arada alman ligini ayda 55 tl ye ızlıyosun sınema tv önemsiz ama bazılarına yarar tivibu go bu arada söylediğim 1 hafta geri sarma var s sport italya ispanya ligi eurolig filan ben prime telekom dan dolayı kullanıyorum ücretsiz ama bence ücretli de alınır zaten ayda 50 55 tl filan tabi lazımsa :)

tivibu çöp değil bu arada alman ligini ayda 55 tl ye ızlıyosun sınema tv önemsiz ama bazılarına yarar tivibu go bu arada söylediğim 1 hafta geri sarma var s sport italya ispanya ligi eurolig filan ben prime telekom dan dolayı kullanıyorum ücretsiz ama bence ücretli de alınır zaten ayda 50 55 tl filan tabi lazımsa :)
Hepsi var elimde niye para verip alım ki 😂😂

Hepsi var elimde niye para verip alım ki 😂😂
hocam mesele o değil ya ben de vermedim zaten telekom prime 1 sene hediye etti yani alıp kullanılabilir bir seçenek bu arada vavoo eklemişsin senden bu hamleyi de bekliyodum açıkcası vpnsiz 1 proxy ile herşeyi çözüyosun forum da teşekkürler

hocam mesele o değil ya ben de vermedim zaten telekom prime 1 sene hediye etti yani alıp kullanılabilir bir seçenek bu arada vavoo eklemişsin senden bu hamleyi de bekliyodum açıkcası vpnsiz 1 proxy ile herşeyi çözüyosun forum da teşekkürler
Diğer hosting düzelsin bı onda daha hızlı bide para verip almak bı işe yaramaz hiç satın almayıp 24 saat ileri geri sarma bekleyenler var bide

Diğer hosting düzelsin bı onda daha hızlı bide para verip almak bı işe yaramaz hiç satın almayıp 24 saat ileri geri sarma bekleyenler var bide
bu eskiden burda yasaklann g ile başlıyan uygulama da tivibu d smart filan vardı halen vardır belki de artık gerek yok kasmaya kullanamk için dsm da 24h olayı iyidi bence sen zaten tivi ve dsm eger çekilebiliyosa çekersin yani sürekli guncellemiyosa 24h sarma olayını da yapan iptv player televizo da yok bilmiyorum bana denk gelmedi zaten bence genel olarak herşey yeterince var şu zaman da artık şu bu demek şımarıklık oluyor :)

tivibu'da drm koruması var. koruma atlanabiliyor ama linkte bir ton parametre cart curt var onu yapabilen tod'u da yapar

eskiden canak anten dönemide hotbir veya astra daki sifreli kanalalri izlemek icin mart kedisi gibi damlarda gezerdik sonra iptv olayi cikti neyse dun mor paket turk e bakayim dedim 40 yilin çöpculer krali oynu ayni yayini internet uzeri yayin tv lerdd hatta daha iyilerine seyrermek varken milletin agzinin suyu akiyo mor paket diye baska bisey demiyo yani diyecegim oki insanlar sırra aşık tır hep bilinmeyenin pesinde kosuyo halbuki ikiside ayni seyleri oynati biri şifre koyup keklik avliyo daha degerli oluyo biri beleş izletiyo millet tenezul bile etmiyo bu ne yaman çelişki anlamis degilem

eskiden canak anten dönemide hotbir veya astra daki sifreli kanalalri izlemek icin mart kedisi gibi damlarda gezerdik sonra iptv olayi cikti neyse dun mor paket turk e bakayim dedim 40 yilin çöpculer krali oynu ayni yayini internet uzeri yayin tv lerdd hatta daha iyilerine seyrermek varken milletin agzinin suyu akiyo mor paket diye baska bisey demiyo yani diyecegim oki insanlar sırra aşık tır hep bilinmeyenin pesinde kosuyo halbuki ikiside ayni seyleri oynati biri şifre koyup keklik avliyo daha degerli oluyo biri beleş izletiyo millet tenezul bile etmiyo bu ne yaman çelişki anlamis degilem
sene 2025 itibari ile dgtrk tivibu dsmart filan bunları artık film dizi için almak saçmalık veriyosa parasız versin günümüzde netflix olayı başka bir yere getirdi zaten ötekıler bızım yerliler veya amazon vs gibi alternatifler dsmart bence öteki tarfa da artık bişe sunmuyor tivibu dediğim gibi almanya ligi s sportlar filan yine bişe veriyor sana dgtrk de zaten maçlar olmasa kımse almaz turksat de internetin yanında veriyor kablotv paket halinde o da yine uydu kullanmıyosan filan kutulu olarak tercih ediliyor o yüzden

Evde anten yok.Şöyle söyleyim uygulama doyumsuzlarina, 4 uygulama tv mi full+full yapıyor geri kalan uygulamar bence kusura bakmasın yeşillik sadece.Bu 4 uygulama
1= ip tv oynatıcı (ben tivimate kullanıyorum)sakultah hocam saolsun televizyon izlemek icin.
2=smart tube youtube reklam yok cocuklar icin iyi oluyor
3=cloud stream dizi film belgesel tek basına bile herseye yeter aslında ( butun paralı platformlari çöpe attirır
4= One player maç izlemek icin 2 senedir tek maç bile sekmedi
Bu 4 uygulamada tv ye fulluyo

Evde anten yok.Şöyle söyleyim uygulama doyumsuzlarina, 4 uygulama tv mi full+full yapıyor geri kalan uygulamar bence kusura bakmasın yeşillik sadece.Bu 4 uygulama
1= ip tv oynatıcı (ben tivimate kullanıyorum)sakultah hocam saolsun televizyon izlemek icin.
2=smart tube youtube reklam yok cocuklar icin iyi oluyor
3=cloud stream dizi film belgesel tek basına bile herseye yeter aslında ( butun paralı platformlari çöpe attirır
4= One player maç izlemek icin 2 senedir tek maç bile sekmedi
Bu 4 uygulamada tv ye fulluyo
usta bu one player icinde yayin varmi yoksa hazir liste varmi icinde

Konuyu görüntüleyenler

Geri