Tivibu go modlu cihaz diyor ve çalışmıyor.

nokta

Üye
Konular
1
Dreamstar A2 Pro android box kutuma Tivibu Go yüklemek istedim fakat tivibo go bu cihaz modlu açlıştıramazsınız diyor.
Ben her hangi bir modlama işlemi yapmadım, yapıldıysa da büyük ihtimal fabrikasyon.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Teşekkürler.

Ekranda verilen uyarı ne ? Play storedan falan mı indirin diyo yoksa banka uygulaması gibi uyarı mı veriyor. Banka uygulaması gibi uyarı veriyorsa cihazda belki virüs vardır veya yasaklı bir uygulama tespit ettiği için açılmıyor olabilir aynı durumu 1 ay önce telefonumda ziraat mobille yaşadım uyarı veren uygulamayı tespit edip kaldırdım sorun çözülmüştü.

Edit: cihazda inat varsa kaldırıp o şekilde uygulamayı açmayı dener misiniz inat malûm mimli bi uygulama belki o yüzden çalışmıyor olabilir diye düşündüm onunla ilgili değilse tekrar kurarsınız.

Lisanslı cihaz istiyor uygulama muhtemelen

Ekranda verilen uyarı ne ? Play storedan falan mı indirin diyo yoksa banka uygulaması gibi uyarı mı veriyor. Banka uygulaması gibi uyarı veriyorsa cihazda belki virüs vardır veya yasaklı bir uygulama tespit ettiği için açılmıyor olabilir aynı durumu 1 ay önce telefonumda ziraat mobille yaşadım uyarı veren uygulamayı tespit edip kaldırdım sorun çözülmüştü.

Edit: cihazda inat varsa kaldırıp o şekilde uygulamayı açmayı dener misiniz inat malûm mimli bi uygulama belki o yüzden çalışmıyor olabilir diye düşündüm onunla ilgili değilse tekrar kurarsınız.
İnat yüklüydü kaldırdım düzelmedi.
"This device was rooted and using tivibu account may pose security risks"
hata msajını veriyor.
Tivibu aplikasyonu appstorda çıkmıyor medense forumdan bulup indirdiğimi kuruyorum.
Çok teşekkürler.

hata msajını veriyor.
Tivibu aplikasyonu appstorda çıkmıyor medense forumdan bulup indirdiğimi kuruyorum.
Çok teşekkürler.
Reklam engelleme varsa kapat

Cihaz lisanssız oldugu için böyle

hata msajını veriyor.
Çok teşekkürler.
Banka uygulamasında aldığım uyarıyı alıyosunuz dediğim gibi cihazda yüklü olan bir uygulama yüzünden bu uyarıyı veriyodur o uygulamayı bulup silerseniz muhtemelen düzelir en azından benim telefonum o şekilde düzelmişti.

cihaz güvenlik ayarlarini gözden gecir kisitlayici ayarlar acik olabilir.

Geri