Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam çözümü bulabildin mi bende de var bu sorunXiaomi mi tv box
Bazı videolarda kare kare sanki titreye titreye oynatma yapıyor. Bunun nedeni nedir bir ayarı falan var mı?
Hepsini denedim eskiden izlediğim 4k yayını nedense dona dona izliyorum çok garip gerçektenEkran Yenileme Hızı (Refresh Rate) Uyumsuzluğu:
Bazı durumlarda, TV'nizin ve Mi Box'ın ekran yenileme hızları arasında bir uyumsuzluk olabilir. Mi Box'ın ayarlarından ekran çözünürlüğünü ve yenileme hızını değiştirerek (örneğin 50Hz veya 60Hz'e ayarlayarak) deneyebilirsiniz. Özellikle 24p içeriklerde bu tür ayarlamalar faydalı olabilir.
Hepsini denedim eskiden izlediğim 4k yayını nedense dona dona izliyorum çok garip gerçekten
Hepsini okudum hocam şimdi teşekkür ederim bakalım çözüm olacak mı dediklerini uygulayacağımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
S modelleri kronik sorunları bulunuyor denilmiştir