akdas
Moderatör
- Konular
- 74
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eyvallah Sağolasın da kopuyor ve dönüş yapmıyor yinede sağolZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kullanabiliyormusunuz"Titancilari" sevmem ama Titan IPTV güzeldir.Kaliteli iş yapıyor namussuzlar
.
Titan'a ait iki farklı m3u listem var. İkisini de iki faklı IPTV playerda (Televizo ve Shameltv) ve Android bir Tv'de sorunsuz kullanıyorum.Kullanabiliyormusunuz
Telefonda iyide TV de box cihaz da dönüyor, yoksa titan tartışılmaz germany de öyle var bir kaç tane ama sektör genelde çok kirli
Evet doğru durTitan'a ait iki farklı m3u listem var. İkisini de iki faklı IPTV playerda (Televizo ve Shameltv) sorunsuz kullanıyorum.
@akdas birşey paylaşıyorsa iyidir.2x2=4 kadar net birşeyZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ben baska forum sitelerindede paylaşım yapıyorum adminlşk yapıyorum bunu deflarca söyledim o forumlardan birinde görmüş olabilirsinBiri bu konuda ki m3u, diğeri de yine forumda "Titan IPTV" diye açılan bir konudan aldığım m3u.
ben pc de acıyorum tvde uygulamalrından iliyorum pc de windows iptv player kullanıyorum uygulamada deniyorum ve paylaşım yapıyorumnasıl açılacak hangi programla?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Guzsel calisoyor almasn liginin macini izliyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
nasıl açılıyor?Guzsel calisoyor almasn liginin macini izliyorum
Ekliyorsun playre calisiyor xtream olarak ekle m3u olarfak shaleme eklersin onda sikinti yoknasıl açılıyor?