🏖 Tıpta yeri yok ama Muğla iyileştirir. 🙂

dehakan7

Müdavim
Konular
416
Muğla fethiye boncuklu koyu

*** acilen ağaçlar kesilip beton gömülmesi lazım buraya, nasıl unutmuş yamyamlar burayı şaşılacak şey doğrusu :)

1749035728073

Alternatif tıp olarak Antalya da başarılı diyorlar ;)

1749036844019

Son düzenleme:
Üstad Antalya/Alanya da 20 sene yaşadım . Alternatif tıp olarak gerçekten çok başarılı, çok değişik yöntemler var . :)

Yalnız ilk fotoya bakıp da insan ülkenin içine ettiler diye de düşünmüyor değil. Birçok böyle koylar yakılıp siyasi bağlantılar sayesinde oteller yapıldı. Yine birçok ormanlık alan madencilik için yerli yabancı şirketlere talan ettirildi.

çok güzel görünüyor :)

2 sene önce Muğla'yı baştan sona gezdim. Çok aşırı sıcakları sevmeyenler Eylül ayından itibaren gitmeye başlayabilir. Gerçekten de kafa dinlemek, yenilenmek için güzel bir gezi rotası :)

Gerçekten çok güzel yerler. O kadar çok ihtiyacım var ki hem kafa olarak hem beden olarak. Yani maddi manevi diyelim ama işte şartlar imkanlar vs hepsi bir etken. Bir de şöyle birşey var hocam bu tür yerlerin paylaşıldığını görünce sosyal medya da olsun vs bir endişeye kapılıyorum. Çünkü malum öyle insanlar var ki nasıl bir ruha zihniyete sahiplerse bildiğiniz üzere talan ediyorlar. Hep böyle güzel kalması dileğiyle oralar da yaşayanlar adına seviniyorum.

Benim zenginlik tanımım budur. Güzelbahçe yaka köy ;)

1749102961174

Son düzenleme:
Muğla tarafına her gittiğimde butik üreticilerden bal ve zeytinyağı alırım. Mis gibi çimen kokulu zeytinyağı, içimlik. Bal desen, kaşık kaşık ye, boğazını yakmaz. Şu ülkedeki en dürüst esnaf belki de bu bölgede olabilir. İnsanları da genel anlamda çok şekerdir, hele şiveleri😅 Ee ne demişler, Evi tuğladan...

Muğla tarafına her gittiğimde butik üreticilerden bal ve zeytinyağı alırım. Mis gibi çimen kokulu zeytinyağı, içimlik. Bal desen, kaşık kaşık ye, boğazını yakmaz. Şu ülkedeki en dürüst esnaf belki de bu bölgede olabilir. İnsanları da genel anlamda çok şekerdir, hele şiveleri😅 Ee ne demişler, Evi tuğladan...
Muğla da at çiftliğinde kalırken her sabah saf zeytinyağı çıkardı önümüze . şimdi sen söyleyince aklıma geldi. Memleketimizin her köşesi ayrı bir güzel. Antep'e de bekleriz :)

Images

Geri