Tflix android tv box TV uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ray

Üye
Konular
3
Arayüzünü en beğendim uygulama görünce şaşıracaksınız. TR mor paket isimleri mevcut fakat byebyedpi ile veya byebyedpi'siz çalıştıramadım. Yine de yönetim inceleyip sorun olacaksa kaldırsın. Çalışsaydı kesinlikle paylaşmazdım. Virustotal'de hem websitesini hem apk'yı tarattım temiz çıktı. Bu arada muadilleri virustotal'de hep kırmızı. Hele playfy'nin kırmızı olması yanında yorumları hiç iç açıcı değil.

Bu arada bu uygulamaların hepsi senelerdir reddit'te mevcut. Silinse de maksimum bir hafta sonra başka biri yazıyor. Reddit'in sadece android'te uygulamasını indiren 100 milyondan fazla kişi var.

Bein içeriği olan her türlü paylaşım yasaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sanırım Vpn siz sitesine de girmiyor uygulama da çalışmıyor. 2 cihazda da Vpn siz giriş yapamadım. Paylaşım için teşekkürler

Sanırım Vpn siz sitesine de girmiyor uygulama da çalışmıyor. 2 cihazda da Vpn siz giriş yapamadım. Paylaşım için teşekkürler
1.1.1.1 warp dns ile sitesine giriyor. Uygulama vpn'siz ve dns'siz calisiyor. Bu uygulamalarda mac zamani yayin verilir calismayan kanallara takilmamak lazim

Teşekkürler.
GeeSports uygulamasına çok benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri