Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline Koluna Saglik Kardesim.Test edip geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ellerine sağlık.Test edip geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Arkadas vakit zaman ve emek harciyor elestiriyede acik biz destek olalim ki gelistirsin arkadasin şevkini kirmayalim hocam gorusleriniz icin cok saolunEllerine sağlık.
Telefonda , Televizo 'da denedim :
1- Kanal geçişleri çok yavaş.
2- ATV Avrupa HD ses var görüntü yok.
3- Eurostar HD ses var görüntü yok.
4- Kanal7 Avrupa görüntü yok.
5- Star TV FDH de ATV çıkıyor.
6- CNN Türk çıkmıyor.
Kanal geçişleri o kadar yavaş ki sıkıldım , bıraktım.
Bende ona destek olmak için , "Test edip geri dönüşlerinizi bekliyorum" yazdığı için yardım etmeye çalıştım.Arkadas vakit zaman ve emek harciyor elestiriyede acik biz destek olalim ki gelistirsin arkadasin şevkini kirmayalim hocam gorusleriniz icin cok saolun
İlginize çok teşekkürler geri dönüşünüz için ayrıca teşekkürlerEllerine sağlık.
6- CNN Türk çıkmıyor.
Güzel dahada guzel olur teşekkürlerTest edip geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Liste güzel geçişleri yavaş ben de aynı düşüncedeyim. Bi de kanal sıralaması çok karmaşık. Çok izlenen kanallar başta olursa daha iyi olur. Trt 1 star atv kanald show tv fox kanal 7 gibi..Ellerine sağlık.
6- CNN Türk çıkmıyor.
TeşekkürlerGüzel dahada guzel olur teşekkürler
güncelledimkanallar gitmiş geçersiz kanal id diyor
emeğine sağlık güzel bir liste olmuş umarım ileride patlamaz listeTest edip geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Şuan efsane olmuş liste birkaç ulusal kanal çok geç açılıyor ilk sıralardaki. Elinize sağlık umarım sağdan soldan toplama tek kişilik listelerden oluşmuyordur. Kısa sürede patlarsa tadı damağımızda kalacakListeyi güncelleyin arkadaşlar.
Kategorilere ayrıldı popülerliğe göre.
Kanal geçişleri düzeltildi.