Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben pazar gunu aldım bekliyorum ne zaman gelcekTemudan böyle bir cihaz buldum h96 android tv box bu cihaz alınırmı alan varmı temu güvenilirmi
Ücretten hariç ek ücret çıkıyormuBen pazar gunu aldım bekliyorum ne zaman gelcek
ödediğin dışında çıkmaz, ödediğin vergi hariç 30 avro sınırında kaldı isenÜcretten hariç ek ücret çıkıyormu
Şanal kart nedir anlamam banka kartıyla alinmiomuTemu'dan alışveriş yaptım. Sıkıntı yok.
*Sanal kart kullanın.
** Gördüğünüz fiyata %60 gümrük vergisi eklenecek unutmayın.
***Vergi hariç toplam alışveriş miktarınız 30 avroyu geçmemeli
1.089 TL vergısıyle tuttuBen pazar gunu aldım bekliyorum ne zaman gelcek
Alabilirsiniz. Güvenlik açısından öneriyorlar size sanal kartı yoksa daha dün temudan gelen kargoları normal banka kartı ile almıştık.Şanal kart nedir anlamam banka kartıyla alinmiomu
Sanal kart, fiziksel bir versiyonu olmayıp genellikle 16 haneli dijital numarası bulunan ve online alışverişlerde kullanılan güvenli bir alternatif olarak değerlendirilebilir. Fiziksel kart ile aynı güvenlik sınırlamalarına sahip olmadığı için daha güvenilir bir kullanım sunan sanal kart, gerçek hesap numaranızı korur.Şanal kart nedir anlamam banka kartıyla alinmiomu