🔥🔥Temu'da Bahçe Sula, Ücretsiz 2 Ürün Kazan🔥🔥

melo1903

Üye
Konular
15
Herkese merhaba ,

Başlıkta da belirttiğim gibi , oyun üzerinden günlük bahçe sulayarak sistemin size sunmuş ürünlerden 2 adeti kargo ücreti olmadan , ücretsiz bir şekilde gönderim sağlıyorlar .
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki çok kolay değil:D , fakat biraz arkadaş çevrenizi biraz da yakınlarınızı oyuna davet ederek ödülü kazanabilir siniz.

Oyun yardımlaşmaya (aslında oyuna yeni üye ekleme amacıyla bu yol seçilmiş) dayalı olduğu için benimde yardıma ihtiyacım var .

Bu arada aktif üyeler direk davet bağlantı kodumu arama yerine yazarlarsa oyuna direk başlayabilirler .(581931989)
Oyunda karşılıklı ödül alabilmek için 5 kez sulama yapma şartı bulunuyor .

Temu Uygulamasında Oyuna Nasıl Erişilir?
Temu uygulamasına giriş yapın ve arama kısmına 581931989 yazarak oyuna erişebilirsiniz.

Oyun Linki: (refli)
(refsiz):Temu indirip arama kısmına "farmland" yazıp ulaşabilir siniz.

****Yardım eden herkese teşekkür ederim , ödüllerin tam alınabilmesi için 5 kez sulama yapma şartı var teşekkürler.

Oyundaki Görevler:

• Su toplayarak bahçeyi sulayın.
  • Seçtiğiniz 2 ücretsiz ürünü kazanın.

Son düzenleme:
Henüz kazanamadık ki

%95 te kaldm, var mı pratik yolu bu işin ?

Hocam bu temunun bedava ürün şeyleri genelde kolpa oluyor bu bahçe sulama konusu nasıl bilmiyorum ama her davet ettiğinde yarım yarım düşüyo yani ilk davette %50 tamamlanıyor ikincide 25 e düşüyor toplam %70 oluyo 3. De %12.5 e düşüyor %82.5 e düşüyor böyle böyle sonsuza kadar gidiyor bı zaman sonra %0.01 lere kadar düşüyor kazanmak imkansız oluyor ama dediğim gibi bu bahçe sulama mevzusu nasıl bilemiyorum

Hocam bu temunun bedava ürün şeyleri genelde kolpa oluyor bu bahçe sulama konusu nasıl bilmiyorum ama her davet ettiğinde yarım yarım düşüyo yani ilk davette %50 tamamlanıyor ikincide 25 e düşüyor toplam %70 oluyo 3. De %12.5 e düşüyor %82.5 e düşüyor böyle böyle sonsuza kadar gidiyor bı zaman sonra %0.01 lere kadar düşüyor kazanmak imkansız oluyor ama dediğim gibi bu bahçe sulama mevzusu nasıl bilemiyorum
aynı diyebilirim birşey değişmemiş :D

şuan için yok ref no paylaşırsanız arama yapabilirim sizin için 10-20 günlük su verebilir
ref no nereden bakılıyor bulamadım
bu olabilir mi ? 584071424

davet linkinden baktım ...

Evet geldi geldi ... ben nasıl yaparım , bende yollayayım biraz ;)

temu uygulamasını açtıktan sonra ;
Temu uygulamasına giriş yapın ve arama kısmına 581931989 yazarak oyuna erişebilirsiniz.

bir öneri daha vereyim , eğer android cihaz kullanıyorsanız space çoklu hesap uygulaması ile temuyu klonlayabilir temuya kayıtlı olmayan bir gmail ile oturum açıp ekstra ödül sağlayabilir siniz.

temu uygulamasını açtıktan sonra ;

bir öneri daha vereyim , eğer android cihaz kullanıyorsanız space çoklu hesap uygulaması ile temuyu klonlayabilir temuya kayıtlı olmayan bir gmail ile oturum açıp ekstra ödül sağlayabilir siniz.
Oyuna erişiyorum sorun yok da ben nasıl su göndericem size ?

belli bir yerden sonra davet linkleri çıkınca ben bıraktım, bir oyun için 15 kişiyi temulu yapmam gerekti bir keresinde yinede vermedi bende sulamayı bıraktım

belli bir yerden sonra davet linkleri çıkınca ben bıraktım, bir oyun için 15 kişiyi temulu yapmam gerekti bir keresinde yinede vermedi bende sulamayı bıraktım
ben devam ediyorum bakalım nerede duracak oyun :)

• Haha
Tepkiler: Pl1
bende devam ediyorum şuan için 99,95 olarak devam ediyor .

ayrıca yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum .

bende devam ediyorum şuan için 99,95 olarak devam ediyor .

ayrıca yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum .
Banada yardım arkadaşlar
Baraj kuruyorum kanalları döşedim biraz su lazım :)
ref 584071424

Bir kişi 10 gr su yollamış teşekkürler ;)

Galiba o kişi ben olabilirim :D

bana da su geldi bir miktar herkese teşekkürler tekrardan .

Az çok demeyelim ovamızı sulamak için imece usülü su lazım :D

Geri