__Mehmet__
Üye
- Konular
- 1
Yardımcı olacak varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Google tv kullanıyorum ve YouTube sinetech videolarını izliyorum da uygulama linklerini nerden bulabilirimBir çok kişiden birçok öneri gelebilir eğer doğru şekilde sorarsanız.
Mesela televizyona kurulamadığını herkes biliyor. Android, Google TV veya Smart TV değilse elbette.
Ayrıca direkt ona mı yoksa bağlı bir android box cihazınız var da ona mı? Marka modeli nedir eğer öyleyse.
Bunun gibi detayları eklersiniz mutlaka öneriler gelecektir.
Google tv kullanıyorum ve YouTube sinetech videolarını izliyorum da uygulama linklerini nerden bulabilirim
Bu link sürekli aynı mı yoksa değişmiyor muZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yönlendirme adresi direkt Sinetech'in Google drive adresine gider. Değişmiyor ve hep sabittir.Bu link sürekli aynı mı yoksa değişmiyor mu
ben sana puu tv oneririm ustamizin her gorseli cok iyi hemde guncellemeri devamli yapiyo surekli iyinin iyisi icin ugrasiyorYardımcı olacak varmı
Bu link sürekli aynı mı yoksa değişmiyor muZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
linkten girdim de sadece zip şifresi var link yokben sana puu tv oneririm ustamizin her gorseli cok iyi hemde guncellemeri devamli yapiyo surekli iyinin iyisi icin ugrasiyor
reis burda var forumda bak bulursun link olaraktaBu link sürekli aynı mı yoksa değişmiyor mu
linkten girdim de sadece zip şifresi var link yok
forumun en ust siraya geldi gorselleride bi inele istersrnBu link sürekli aynı mı yoksa değişmiyor mu
linkten girdim de sadece zip şifresi var link yok
Teşekkürler buldumforumun en ust siraya geldi gorselleride bi inele istersrn
Tv android anladığım kadarıyla..Değilse onuda indiremezsiniz.Ama en iyisi İnat bence.Forumda reklamsızıda var.İnat sık güncellemede almıyor.Geri alma özelliğide var.Piyasanın en iyisi bence o.Maç kanallarında kalite düşüktü onuda düzelttiler.Film izlerseniz yanına Rec ve Seyirtürk atın yeter.Yardımcı olacak varmı
inat bu uygulamarın ilham kaynağı o bir marka oldu bence.Dediğin gibi zırt zırt guncellemiyor.Sonrası kalite olarak devamlı güncelediğinden bıktırsada gölge .web yazınca yüzlerce yerli yabancı spordan filme site var zaten.Tv android anladığım kadarıyla..Değilse onuda indiremezsiniz.Ama en iyisi İnat bence.Forumda reklamsızıda var.İnat sık güncellemede almıyor.Geri alma özelliğide var.Piyasanın en iyisi bence o.Maç kanallarında kalite düşüktü onuda düzelttiler.Film izlerseniz yanına Rec ve Seyirtürk atın yeter.
Ben Gölgeyi reklam yüzünden hiç açamadım bilmiyorumda nasıl olduğunu.inat bu uygulamarın ilham kaynağı o bir marka oldu bence.Dediğin gibi zırt zırt guncellemiyor.Sonrası kalite olarak devamlı güncelediğinden bıktırsada gölge .web yazınca yüzlerce yerli yabancı spordan filme site var zaten.