Televizo uygulamasında yardım

alaybey

Üye
Konular
1
Merhabalar iyi forumlar mi box televizo uygulamasında Radyo kanallarında 2-3 saniye geri sarıyor ama normal kanallarda hiç bir problem yok. Tek hesapta yapmıyor 3-4 tane hesapta aynı sorun yaşıyorum daha önce başına gelen varmıydı. Bilgisayarda açtığım zaman herhangi bir sorun olmuyor

Merhaba,

Ayarlar, ek ayarlara girip buffer size'ı düşürmeyi denediniz mi? Eğer bağlantınız iyiyse önbelleklemeye çok ihtiyacınız olmaz. Fakat sabit ve güçlü bir internetiniz yoksa bunu arttırabilrisiniz.

Merhaba,

Ayarlar, ek ayarlara girip buffer size'ı düşürmeyi denediniz mi? Eğer bağlantınız iyiyse önbelleklemeye çok ihtiyacınız olmaz. Fakat sabit ve güçlü bir internetiniz yoksa bunu arttırabilrisiniz.
Ayarlara baktım da pek fazla anlamadığım için kurcalamadım. Bağlantım iyi 44-46 arası modem zaten televizyonun yanında.

Ayarlara baktım da pek fazla anlamadığım için kurcalamadım. Bağlantım iyi 44-46 arası modem zaten televizyonun yanında.
Ayarlara girince ek ayarlar seçeneğini görürsünüz.
Türkçe kullanıyorsanız Buffer büyüklüğü diye geçer, İngilizce kullanıyorsanız Buffer size.

Eğer premium versiyon ya da modlu versiyon kullanıyorsanız standart ayar olan Normal'i en düşüğe getirebilirsiniz.

Ayarlara girince ek ayarlar seçeneğini görürsünüz.
Türkçe kullanıyorsanız Buffer büyüklüğü diye geçer, İngilizce kullanıyorsanız Buffer size.

Eğer premium versiyon ya da modlu versiyon kullanıyorsanız standart ayar olan Normal'i en düşüğe getirebilirsiniz.
Modlu kullanıyorum premium yazıyor. Dediğiniz yere geldim Normal seçenekte. Küçük olanı işaretliyorum sanırım

Modlu kullanıyorum premium yazıyor. Dediğiniz yere geldim Normal seçenekte. Küçük olanı işaretliyorum sanırım
Evet.

Bu ayar bağlantı sorunu olanlar içindir normalde. Daha önce söylediğim gibi güçlü ve sabit bir internet kaliteniz yoksa önbelleği kullanmak mantıklıdır süre olarak geriden gelmesine de neden olabilir ama bağlantıdan yana sorununuz yoksa önbelleklemeyi en düşükte kullanmak daha keyiflidir.

Teşekkür ederim dediklerinizi yaptım ama maalesef sorun çözülmedi farklı hesaplarda da denedim yinede aynı

Teşekkür ederim dediklerinizi yaptım ama maalesef sorun çözülmedi farklı hesaplarda da denedim yinede aynı
Bilgisayarda bu sorun olmuyor dediniz.

Acaba mi box cihazınıza ya da bilgisayara ayrıca DNS tanımlamış olabilir misiniz veyahut farklı uygulamalar kullanıyor musunuz bunlara benzer?

Bilgisayarda bu sorun olmuyor dediniz.

Acaba mi box cihazınıza ya da bilgisayara ayrıca DNS tanımlamış olabilir misiniz veyahut farklı uygulamalar kullanıyor musunuz bunlara benzer?
Yok hayır önceden ventox iptv player kullanıyordum onda da aynı sorun yaşıyordum

Yok hayır önceden ventox iptv player kullanıyordum onda da aynı sorun yaşıyordum
O halde uygulamayla ilgili bir sorununuz yok.

Radyo kanallarına özel diye söylediniz bu sorunu sanırım normal televizyon veya diğer kanallarda bu sorun olmuyor.
Acaba bahsettiğiniz radyo yayınları hep aynıları mıydı yoksa hangisi olursa olsun böyle mi oluyor sonuç?

Ne şekilde ekliler çok merak ettim. Yani birer m3u8 uzantısıyla ekli radyo yayınları mı yoksa farklı şekilde mi ekliler listeye. Eğer standart bir m3u listesi elemanı formatındaysalar m3u8 gibi bu sorunun olmaması gerekiyor.

Fakat az önce denediğiniz yöntemin tam tersini de deneyelebilirsiniz buffer'ı en büyüğe getirerek.
Bu arada listeyi güncelleyip uygulamadan çıkış yapıp denemiştiniz değil mi yeni sonucu ayarları değiştirdikten sonra. Eğer öyle yapmadıysanız her iki işlem için de bu şekilde yapın.

Tüm radyo kanallarında yapıyor. User Pass olarak giriyorum. Çok büyük yaptım yinede aynı sorun anlaşıldı radyo kullanamayacağım..

Tüm radyo kanallarında yapıyor. User Pass olarak giriyorum. Çok büyük yaptım yinede aynı sorun anlaşıldı radyo kullanamayacağım..
Kullandığınız listeden kaynaklanıyor da olabilir.

Bizlerin de erişebileceği bir adresi olsaydı test edip aynı sorunu yaşayıp yaşamadığımıza bakabilirdik forum ahalisi olarak, android cihazlarımızda.

Kusura bakmayın yardımcı olamadığım için.

Geri