Televizo premium IPTV OTT Media player

maverick34

Üye
Konular
3
IPTV’nizi telefon, tablet, tv ya da TV-box ünitenizde izleyin.

Uygulama sadece bir IPTV oynatıcıdır ve kanal içermez.
İzlemek için sağlayıcınızın kanal listesini & EPG’sini yüklemeniz gerekmektedir.

Mevcut özellikler:
– Canlı yayınlar ve arşivler (Liste destekliyorsa);
– Sınırsız sayıda M3U listesi yükleme;
– Sınırsız sayıda XML EPG yükleme;
– Farklı akış tiplerine destek (HLS, UDP, RTMP ve diğerleri);
– Sıralama ve arama;
– Ebeveyn kontrolleri (liste düzenleyici);
– Favoriler;
– Ses parçası seçimi;
– Ve çok daha fazlası…

İyi izlemeler dileriz.
Ekstra versiyonlar için @tekkan kardeşime teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251205-184711_Televizo.png
    Screenshot_20251205-184711_Televizo.png
    58.7 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_20251205-184722_Televizo.png
    Screenshot_20251205-184722_Televizo.png
    152.1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Teşekkürler gerçek premium Televizo program mı bir de indirdikten sonra güncelleme geldiği takdirde bu versiyonda mı kalmamız gerekiyor?

hocam o kadar versiyon denedim ki en güncel ve çalışan paylaştığım olan diye düşünüyorum bunları kontrol ettiniz mi? Bende bir bakayım öyle ekleme yapayım.
Bunlar uzun zamandır forum da mevcuttu zaten, sadece aktarma yaptım. Yükleyecek arkadaşlar tabi ki kontrol edip yüklesinler.

Merhaba, daha önce paylaşılan 1.9.6.5 kullanıyorum, yedekten yükle ve yedekle çalışıyor ancak 1.9.7.4.4g yükledim bu özellikler sadece premium uyarısı var ve eklenmiyor. Sanırım modlanirken burası atlanmis. Diğer arkadaşlarda da durum aynı mi acaba.

Merhaba, daha önce paylaşılan 1.9.6.5 kullanıyorum, yedekten yükle ve yedekle çalışıyor ancak 1.9.7.4.4g yükledim bu özellikler sadece premium uyarısı var ve eklenmiyor. Sanırım modlanirken burası atlanmis. Diğer arkadaşlarda da durum aynı mi acaba.
O sürümde yedekleme/geri yükleme çalışmaz.

Ben de baya sure modlu kullandim sonra 400 liraydi kiydim paraya omurluk aldim. Disarida 3 lahmacun ye 400 lira birsey icme

Geri