- Konular
- 1
Televizo bazen donmalar oluyo internet hızında iyi bunun için bir çözüm varmi yada vpnmi kullanmam gerekiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
50 kişinin aynı anda bağlanmaya çalıştığı bir hesap kullanıyorsanız , donması normaldir.Televizo bazen donmalar oluyo internet hızında iyi bunun için bir çözüm varmi yada vpnmi kullanmam gerekiyor?
Sebebini bende bilmiyorum o yüzden sordum ya
Önere bileceğin başka bir uygulama varmi?50 kişinin aynı anda bağlanmaya çalıştığı bir hesap kullanıyorsanız , donması normaldir.
Tek seferlik ödeme diyo yani sınırsız mi veriyo uygulamayı?ben pro kulanıyorum hiçbirsıkıntı yaşamıyorum
aynenTek seferlik ödeme diyo yani sınırsız mi veriyo uygulamayı?
istersen birde tvmateyi dene birtık daha iyiTelevizo bazen donmalar oluyo internet hızında iyi bunun için bir çözüm varmi yada vpnmi kullanmam gerekiyor?
Vpn kullanmama rağmen bu sorunu yasamaya devam ettim. Marketten 'Vivo Player'i dene. Şuan memnunum.Televizo bazen donmalar oluyo internet hızında iyi bunun için bir çözüm varmi yada vpnmi kullanmam gerekiyor?
Teşekkürler denicemVpn kullanmama rağmen bu sorunu yasamaya devam ettim. Marketten 'Vivo Player'i dene. Şuan memnunum.
Tamam denicem çok saolistersen birde tvmateyi dene birtık daha iyi