Televizio ebeveyn sifresi

KRAL27

Üye
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Fobem marka TV box cihazım var. Bu cihaza Televizio uygulaması kurdum. Forumda paylaşılan bazı m3u yükledim. Film kategorisinde malum kanal ve filmleri kaldırmak için ebeveyn sifresi girdim o listeleri kaldırdım. Yeni liste ekleyeceğim ebeyn sifresini unuttuğum için listeyi ekleyemiyorum. Sizlerden ricam bu şifreyi nasıl kaldirip listeyi ekleyebilirim. Bilgi verirseniz sevinirim

yedekleme Yapabiliyorsan verileri yedekle sonra uygulama ayarlarına gir tüm verileri sil de tekrara uygulama dan kullanıcı maili gir yeni şifre yarat öyle güncelleme yapabilirsin yada uygulama yi sil yeniden yükle tekrardan mail şifre gir yeniden ebeveyn şifre yarat bildiğim bunlar var

Oyla 0
yedekleme Yapabiliyorsan verileri yedekle sonra uygulama ayarlarına gir tüm verileri sil de tekrara uygulama dan kullanıcı maili gir yeni şifre yarat öyle güncelleme yapabilirsin yada uygulama yi sil yeniden yükle tekrardan mail şifre gir yeniden ebeveyn şifre yarat bildiğim bunlar var
Yedekleme nasıl olacak bilmiyorum ama silip tekrar kurarım ama buradan almış olduğum Western-Sinema-Dizi uygulama linklerini tekrar bulmam beni bira zorlayacak. Yine de vermiş olduğun bilgi için teşekkürler

Oyla 0

Mehmet türk

televizo bende tvbox kullanıyorun yanlız bende email şifre alaçak yeri bulamadım yardımcı olursan sevinirim teşekkürler

Oyla 0
tüm özellikler kullanmak için Pro özellik aktif etmek gerekiyor onun için altta hesabım bölümü var ona tıklar san istediğin aradığın işlemler orda görünecek

Oyla 0

Geri