🔭 Teleskop almak istiyorum önerileriniz var mı ❓

dehakan7

Müdavim
Konular
415
Konu ile ilgili bilgim yok , alıp kullandığınız beğendiğiniz bir ürün için veri rica ediyorum, evin terasından doğa ve manzara izlemek için...

1741337933027

Hakan hocam bir incele istersen, gerçi sen mutlaka görmüşsündür ama belki atlamışsındır diye paylaşayım dedim
Teşekkür ederim @ycanerler , inan çok model baktım ama işte birinin deneyip beğendiği tavsiye üzerine olan ürünler daha iyi oluyor ondan buraya yazdım , belki kullanan arkadaş varsa bana da faydası olur diye ;)

Konu için kullanan tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum, manzara doğa izlemek için kullanmak istiyorum ;)

Karışık bir konu , ürün yorumlarına bakarak tercih etmeye çalışıyorum bende, bilgim olmadığı için başka çarem de yok :)

bende bu modeli araştırıyordum, sizin yolladığınıza da bakayım hemde karşılaştırayım faydası olur teşekkürler @TheCeRRaNo 👍

Karışık bir konu , ürün yorumlarına bakarak tercih etmeye çalışıyorum bende, bilgim olmadığı için başka çarem de yok :)

bende bu modeli araştırıyordum, sizin yolladığınıza da bakayım hemde karşılaştırayım faydası olur teşekkürler @TheCeRRaNo 👍

Bende ürün yorumları ve beğenmeler üstünden gitmeye çalışıyorum.
Sizin gönderdiğiniz ürün 350x zoom var, benim gönderdiğim üründe yazdığına göre 850x zoom varmış.
Birde yanında minimum telefon aparatı olmasını arıyorum ben.

Bende ürün yorumları ve beğenmeler üstünden gitmeye çalışıyorum.
Sizin gönderdiğiniz ürün 350x zoom var, benim gönderdiğim üründe yazdığına göre 850x zoom varmış.
Birde yanında minimum telefon aparatı olmasını arıyorum ben.
Evet güzel bir iletişim yakaladık bilgileri karşılaştırarak doğruyu bulucaz sanırım ;)

Geri