Telegram

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercan20

Üye
Konular
1
Selamlar arkadaşlar

Telegramda bir türlü sinetech grubuna yada kanalına bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler

Selamlar arkadaşlar

Telegramda bir türlü sinetech grubuna yada kanalına bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Lütfen başlığınızı düzeltiniz.
Telegram kanalımız olmadı, olmayacak.
Konu açmadan önce lütfen forumda arama yapınız.

Son düzenleme:
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Lütfen başlığınızı düzeltiniz.
Telegram kanalımız olmadı, olmayacak.
Konu açmadan önce lütfen forumda arama yapınız.
Tamam kardeş bilmeden bir hata olduysa kusuruma bakmayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Uyarıya rağmen başlık kurallara uygun şekilde düzenlenmediği için konu kilitlenmiştir.

FORUM KURALLARInı okuyunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri