Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Selamlar arkadaşlar
Telegramda bir türlü sinetech grubuna yada kanalına bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürl
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.Selamlar arkadaşlar
Telegramda bir türlü sinetech grubuna yada kanalına bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler
Tamam kardeş bilmeden bir hata olduysa kusuruma bakmayın3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Lütfen başlığınızı düzeltiniz.
Telegram kanalımız olmadı, olmayacak.
Konu açmadan önce lütfen forumda arama yapınız.