patr0n
Geliştirici
- Konular
- 40
teşekkür ederim ama muhtemelen şu an çalışmıyordur. bilginiz olsun.emeğinize sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
teşekkür ederim ama muhtemelen şu an çalışmıyordur. bilginiz olsun.emeğinize sağlık
kurtlanmışteşekkür ederim ama muhtemelen şu an çalışmıyordur. bilginiz olsun.
Kardeşim şu an çalışıp çalışmadığı umurumda değil benim için önemli olan senin emek vermiş olmanteşekkür ederim ama muhtemelen şu an çalışmıyordur. bilginiz olsun.
Tivimate mod varmı hocamMerhaba değerli forum sakinleri , bugün konumuz ve konuğumuz Telegram uygulamasıdır. Uygulamada premium özellikleri açtım. Paralı olan özellikleri kullanabileceksiniz. Orijinal play store sürümdür bu yüzden son sürümdür ve tarafımca modlanmıştır. Var olan telegramı silip kurmanız gerekiyor aksi takdirde paket çakışması yaşanıp yüklenmeyecektir. Box cihazda çalışır mı bilmiyorum denemek isteyen deneyebilir. Bu arada uygulamada kendi imzam yok yani her telegram açılışında patr0n diye nick görmeyelim diye eklemedim
İyi forumlar iyi akşamlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Mod olanlar sadece kanalları gösteriyor. Vod ve Series bölümleri çıkmıyor, tavsiyem 5 arkadaş birleşip ömürlük satın alın.Tivimate mod varmı hocam
Ücretsiz olarak premium özelliklerde sahip bir uygulama yok mu kategorileme benim için yeterliMod olanlar sadece kanalları gösteriyor. Vod ve Series bölümleri çıkmıyor, tavsiyem 5 arkadaş birleşip ömürlük satın alın.
sanmıyorum ama bir göz atarım hocamHocam merhabalar
Telegram media player uygulamasının sahibi upgrade yapmayı bıraktı ve Telegram login yapılamıyor
Telegram login sorunu cözebilme olanağınız varmıdır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
cok memnun olurum hocam.teşekkür ederimsanmıyorum ama bir göz atarım hocam
eyvallah hocam, inşallah olmaz da sorunsuz kullanırımOrj roma geçiş yaptığınızda orj wp kullanamama ihtimaliniz var bilginiz olsun hocam.