Telegram Kanal / Telif yediği için kapatılmıştır

Öyle bir millet olduk ki çoğumuz işi bitene kadar malesef.. ama bu böyle gitmez.
Kdz Ereğli de Demirçelik sektöründe 10 yıl çalıştım. Üretici kartel Erdemir yüksek tonaj mal alımına yüksek indirim uyguluyordu. Ve bu bölgedeki tüccara özel lokal bir güzellik di. Ne yaptı bizim backgroundu olmayan tüccar. İndirimi imalat ı ile paylaştı. Burada böyle bir imkan var faydalan işte sığır niye gammazlıyorsun. Aynı öyle Eğitim sorunu mu diyeceğiz ne diyeceğiz bilmem harbi geri zekalilık.....

Aramızda ki bazı karakter yoksunu insanların şikayeti nedeniyle kanal D...Trk tarafından telif yedi benim tarafımdan da kapatılmıştır, kimseye iyilik yapılmayacağının kanıtı olarakta bu mesajı bırakıyorum herkese iyi günler ve iyi forumlar diliyorum Allah'a emanet olun. :)
Emeğine sağlık kardeşim. Ne söylenebilir ki

Geçmiş hocam çok üzüldüm.
Daha önce söylediğimi yine söylüyorum uygulama sahipleri kanal linklerini sadece güvendiği kişilere ve link paylaşılan kişilerde sadece kendi güvendikleri kişilere linkleri versinler her önüne gelenle ve güvenmediğiniz kişilerle paylaşım yapmasınlar belki o zaman bu ispiyonculara bir nebze önlem alınmış olur.

@patr0n hocam emeklerinizin karşılığı bu olmamalı. Fakat millet olarak birbirinin kuyusunu kazar, iyilik yapanlara ihanet eder hale geldik.,Herkesin gözünü çıkar ve hırs bürümüş, birinin yaptığı iyilik diğerlerine batar hale gelmiş. @patr0n yaptıkların demek ki birinin çarkına çomak sokmuş. @patr0n hocam emeklerin için teşekkür ederim. çok faydalandık bilgilerinizden paylaşımlarınızdan

@patr0n hocam emeklerinizin karşılığı bu olmamalı. Fakat millet olarak birbirinin kuyusunu kazar, iyilik yapanlara ihanet eder hale geldik.,Herkesin gözünü çıkar ve hırs bürümüş, birinin yaptığı iyilik diğerlerine batar hale gelmiş. @patr0n yaptıkların demek ki birinin çarkına çomak sokmuş. @patr0n hocam emeklerin için teşekkür ederim. çok faydalandık bilgilerinizden paylaşımlarınızdan
Allah razı olsun Patron

Aramızda ki bazı karakter yoksunu insanların şikayeti nedeniyle kanal D...Trk tarafından telif yedi benim tarafımdan da kapatılmıştır, kimseye iyilik yapılmayacağının kanıtı olarakta bu mesajı bırakıyorum herkese iyi günler ve iyi forumlar diliyorum Allah'a emanet olun. :)
Daha dün bugün iki ne ara şikayet ettiler telif geldi kim bu karakter yoksunu kişiler neden uğraşıyorlar anlamıyorum.

Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bu sanal alemde dostumuz olduğu kadar düşmanımızda var maalesef buna yapacak bir şey yok madem işler bu şekilde yürüsün isteniyor o zaman benim olan bende kalır yapacak hiç bir şey yok herkese tekrar teşekkürler, iyi forumlar. 👑🙂

Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bu sanal alemde dostumuz olduğu kadar düşmanımızda var maalesef buna yapacak bir şey yok madem işler bu şekilde yürüsün isteniyor o zaman benim olan bende kalır yapacak hiç bir şey yok herkese tekrar teşekkürler, iyi forumlar. 👑🙂
cok haklısın dostum cidden bu kadar emegin karsiligini nankörlük ve dusmanlik ile veren tek milletiz keşke boyle insanlar barinmasa ama yapcak bisi yok onlar ne kadar düşmansa bizde o kadar dostuz

Hani üşenmesem yeminle gidip discord kanalı açarım hadi kapatsınlar görüyüm ama işte bir çok kullanıcı verimli bir şekilde kullanamayacak gerek yaş neticesi ile gerekse ki en büyük sorun bu vpn ile erişim sağlanacağı için problem olur.

Olmuşa ölmüşe çare yok derler sürekli özelden de mesaj atanlar var soranlar var sağ olun bu yüzden açıklama yapmak istedim.

Şu an için tekrar böyle bir şeye kalkışmayı düşünmüyorum.
Telegramda aktif bir şekilde kullanım sağladığım veya paylaşım yaptığım bir kanal yok.

Dışardayim gelen istekleri hemen onaylayamiyorum müsait olduğum vakit link bırakıp görüncede onaylıyorum. Bu arada kanalın forumla ilgisi yok sadece şahsi bir kanal bilginiz olsun.
Kolay gelsin gruptaydim şimdi yokbulamiyorum tekrardan alirmisiniz

Şerefsizlik sonradan kazanılan bir özellik değildir. Genel de babadan yada anadan geçer dolayısıyla doğuştan vardır bunlar için yapılabilecek birşey yoktur. Her ne kadar istifade edemedimse de yine de emeklerine sağlık @patr0n

Geri