Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evde cs den film dizi yi indir dışarda izleTelefon üzerinden mobil veriden bir kaç uygulama kullanıyorum ama hiçbirinde görüntü ayarı yok ve internet tüketimi çok fazla oluyor. GÖrüntü ayarı yapabildiğimiz bir uygulama var mı ? İnternet tüketimimi sınırlamam lazım
Cs ne oluyor? Bir de genelde futbol müsabakalrını izliyorumEvde cs den film dizi yi indir dışarda izle
Cloudstream. Maç ise çözümüm yokCs ne oluyor? Bir de genelde futbol müsabakalrını izliyorum
Cloudstream nasıl kullanılıyor hiçbir bilgim yok bu konuda bir rehber vs var mı?Cloudstream. Maç ise çözümüm yok
https://forum.sinetech.tr/konu/nikstream-ve-kekikdevam-cloudstream-repo-guncellemeleri.3356/Cloudstream nasıl kullanılıyor hiçbir bilgim yok bu konuda bir rehber vs var mı?
Görüntü ayarı olsa maçlarda güzel olacak ama tek seçenek sunuluyor onlar da cok internet tüketiyor
Nasıl kullanıldığı burada var mı ki ben göremedim ama hiç bilmeyen birine anlatılacak şekilde bir rehber var mı bildiğiniz
1. Sayfanın ilk mesajındaki videoya bakNasıl kullanıldığı burada var mı ki ben göremedim ama hiç bilmeyen birine anlatılacak şekilde bir rehber var mı bildiğiniz
Nasıl kullanıldığı burada var mı ki ben göremedim ama hiç bilmeyen birine anlatılacak şekilde bir rehber var mı bildiğiniz