Telefondan izlerken görüntü ayarı yapılıyor mu?

Savana1

Üye
Konular
5
Telefon üzerinden mobil veriden bir kaç uygulama kullanıyorum ama hiçbirinde görüntü ayarı yok ve internet tüketimi çok fazla oluyor. GÖrüntü ayarı yapabildiğimiz bir uygulama var mı ? İnternet tüketimimi sınırlamam lazım

Telefon üzerinden mobil veriden bir kaç uygulama kullanıyorum ama hiçbirinde görüntü ayarı yok ve internet tüketimi çok fazla oluyor. GÖrüntü ayarı yapabildiğimiz bir uygulama var mı ? İnternet tüketimimi sınırlamam lazım
Evde cs den film dizi yi indir dışarda izle

Cloudstream. Maç ise çözümüm yok
Cloudstream nasıl kullanılıyor hiçbir bilgim yok bu konuda bir rehber vs var mı?

Görüntü ayarı olsa maçlarda güzel olacak ama tek seçenek sunuluyor onlar da cok internet tüketiyor

Nasıl kullanıldığı burada var mı ki ben göremedim ama hiç bilmeyen birine anlatılacak şekilde bir rehber var mı bildiğiniz
  1. Google üzerinden cloudstream diye aratın.
  2. Adresi GitHub olan recloudstream/cloudstream ile başlayan linke girin.
  3. Sayfanın altına inince Releases yazısını görürsünüz +.. yazana tıklayın ve açılan listeden 4.5.1 varsiyonu indirin.
  4. Kurulum sırasında Türkçe dil ve Türkiye seçip kategoriler seçimi sırasında hepsini işaretleyip devam deyin herşeye.
  5. Ana ekrana gelince soldan en alttaki ayarlara tıklayıp Eklentiler yazana girin.
  6. Açılan sayfada sağ alttaki depo ekleye basıp açılan yerde depo adı kısmını boş bırakıp depo adına nikstream yazın tamma deyin.
  7. Sonra tekrar depo ekleye basıp bu sefer kekikdevam yazıp tamam deyin.
  8. Tekrar depo ekle deyip bu sefer de Latte yazıp tamam deyin.
  9. 3 adet Türkçe depo eklemiş oldunuz. Artık her bir deponun adına tıklayıp içerisindeki eklentileri görebilirsiniz.
  10. Eğer amaç canlı yayın tv/maç ise nikstream içindeki inatbox ve rec tv eklentilerinin sağındaki indir butonuna basıl kurun.
  11. Latte deposundaki powersinema ve powerdizi dışındakilerin hepsi spor müsabakaları içindir. Sadece TV Bahçesi Türkiye ve dünya kanalları içindir.
  12. İstediklerinizi bu şekilde ekledikten sonra soldaki menüden en üstteki ana sayfa simgesine tıklayın. Cihaza göre ya sağ altta ya da sağ üstte eklentiler arasında geçiş yapabileceğiniz menü düzeneği görünür. Ona basıp tüm kategorileri seçip istediğiniz eklentiyi açabilirsiniz.
  13. Gerisi çok kolay.

Geri