Tek Ekranda 4 Haber Kanalı İzleme Yöntemi Var mı?

ariturka

Üye
Konular
2
Arkadaşlar selam,

Benim uzun zamandır aradığım bir şey var: tek ekranda 4 haber kanalını aynı anda izleyebilmek. Yani mozaik ya da bölünmüş ekran mantığı gibi düşünebilirsiniz.

İnternette biraz araştırma yaptım, bir tane uygulama buldum ama maalesef TV Box üzerinde çok kasıyor. Daha önce TVX+ Uygulamasında vardı, ama o da kapanmış.

Benim istediğim şey aslında çok basit:

Aynı anda NTV, CNN Türk, Habertürk, TRT Haber gibi kanalları tek ekranda açabilmek

Yayın akıcı olacak, kasma yapmayacak

Mümkünse ücretsiz veya uygun fiyatlı bir çözüm

Kendi araştırmamda verimli bir yöntem bulamadım. Acaba sizin bildiğiniz, kullandığınız uygulama, yazılım ya da farklı bir yöntem var mı?

Önerilerinizi bekliyorum. 🙏

Kasma ve donma olayı cihazınızın gücü,internet hızınız ve aldığınız yayının kalitesiyle ilgili.benim cihaz 4/32,internet hızım 50, tivimatede 1080p ile 5 kanalı izleyebiliyorum.daha düşük kalite yayınlarda bu artıyor.

Arkadaşlar selam,

Benim uzun zamandır aradığım bir şey var: tek ekranda 4 haber kanalını aynı anda izleyebilmek. Yani mozaik ya da bölünmüş ekran mantığı gibi düşünebilirsiniz.

İnternette biraz araştırma yaptım, bir tane uygulama buldum ama maalesef TV Box üzerinde çok kasıyor. Daha önce TVX+ Uygulamasında vardı, ama o da kapanmış.

Benim istediğim şey aslında çok basit:

Aynı anda NTV, CNN Türk, Habertürk, TRT Haber gibi kanalları tek ekranda açabilmek

Yayın akıcı olacak, kasma yapmayacak

Mümkünse ücretsiz veya uygun fiyatlı bir çözüm

Kendi araştırmamda verimli bir yöntem bulamadım. Acaba sizin bildiğiniz, kullandığınız uygulama, yazılım ya da farklı bir yöntem var mı?

Önerilerinizi bekliyorum. 🙏
buraya bak...

Geri