Sıcak Fırsat 📣 Tavuk Döner + Ayran 5 TL 🙂

Kral ben şu zehirlenme olaylarından sonra dışarıdan yemeye ara verdim hele hele ucuzunu asla
Kesinlikle tespit çok yerinde, esnaf çala çala hazırlıyor sattıklarını , sonra da millet zehirleniyor , esnafa hak veriyorum giderler çok yüksek ama ahlaklı ticaret yapmaları lazım, kaliteden değil başka yerlerden kısmaları lazım...

Kesinlikle tespit çok yerinde, esnaf çala çala hazırlıyor sattıklarını , sonra da millet zehirleniyor , esnafa hak veriyorum giderler çok yüksek ama ahlaklı ticaret yapmaları lazım, kaliteden değil başka yerlerden kısmaları lazım...
Aynen ancak o esnafı bulmak lazım buda yolda altın bulmak kadar zor 😂

Dışarıda yemeği, yemek sipariş etmeyi ben de bıraktım, nadir ızgara balık sipariş ediyorum, restoranı bildiğim, güvendiğim için
Ben dışarıda yemeyi, her zaman gittiğim kasapta, hazırlanan lahmacun harcının hazırlık sürecini görünce bıraktım. Bir de Edirnede tava ciğer yemiştim geçen yıl. Aynı yağla belki 50, belki 100 porsiyon ciğer pişti. Tamam, tavaya atıyor, kısa sürede çıkarıyor da zaten servet ödüyorsun bir tabak ciğere, değiştirsene şu yağı birader

Son düzenleme:
Gıda konusunda hindistandan daha beter durumdayız ben dışardan yemeyi geçtim evde yemek için aldığımız ürünler bile tehlike saçıyor artık.

Bolca Döner Ankara ...

💬 3 saat sıra beklendiği söyleniyor. 😂

Deneyen olursa yazsın ?

Koum

Ekli dosyayı görüntüle 16562
Bu kadar zehirlenme vakasına rağmen "ucuzluk" yaparak müşteri çekmeye çalışmak ve oradan yemek için 3 saat sıra beklemek de herhalde bize göre bir davranış :)

Evde döner viral zaten , ben denedim fena değildi - yoklukta gider- ;)

Bir kaç kere denedik (biri de bugündü), doğru tarifle çok iyi oluyor. Kıyma, soğan ve kara biberden başka bir şey katılmadığında ve iskender şeklinde olunca harika gerçekten.

Başkentin üç ilçesinde inşaat işçilerinin de aralarında bulunduğu toplam 154 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Hastaneye başvuranlardan 4'ünün yoğun bakımda olduğu belirtildi
Bölgeye gönderilen ekiplerin ilk değerlendirmelerinde, vatandaşların bir yemek şirketince temin edilen tavuk döner menüsünü tükettikleri ve mevcut bulguların gıda zehirlenmesiyle uyumlu olduğu tespit edildi.

Geri