Taşınabilir HARDDİSK öneri

Hdd dışında Sdd de düşünebilirsiniz. Kutulu Hariçi Biraz Pahlı Olabilir Hdd Ömrü 6/7 yıl Sdd (Sıkandisk gibi) Temiz Kullanırsan Neme Dayanıklı Virüstan Korursan Ömürlük Olur. Teknosa-Madyamarkta Ayrıntılı Bilği Alabilisin. İsyediğin Yerde Alırsın.

Dün iş çıkışı Vatan'a gittim. SSD ve HDD arasında git gel git gel derken en son HDD'de karar kıldım ve Toshiba Canvio Basics HDD (2 TB) (HDTB420EK3AA) aldım.

yorumlarıyla değer katan herkese teşekkür ederim...
Hayırlı olsun. Ben Vatan'dan ve MediaMarkt'dan hiçbir şey satın almam. En son hastanede yatarken saç kurutma makinası lazım oldu. En yakın orasıymış. Ablam gidip almış. Daha 8.dk'da motoru yandıve ablama iade kabul etmeyiz demişler. O halde olmasan serum demirini çıkartım mağazaya dalardım. Çok işe yarıyor serum taşıyıcı çucuğun demiri aklınızda olsun.

Bu arada üstad kaça aldınız. Deneyimleri paylaşırsanız seviniriz.

Özellikle hdd yerine ssd takınca, eldeki HDD i değerlendirmek için bir şekilde alınıyor.Benim aldığım alfais, yani noname kutu bir ayda bozuldu, HDD i mecburen laptoplara takıp uzun süreli arşivleyeceğim foto video vs yi attım, şimdi çekmece bekçisi😁
Alfais'in çakması değilse Alfais iyidir aslında. Çok çakma var ama. Türkiye'ye getiren distribütor Adana'da.

Son düzenleme:
Ben eski hdd lerimi kutuya koyup harici disk yaptım öneririm size, 3.0 arabirim olduktan sonra epey performanslı oldular ;)

*** kutu için örnek bırakıyorum uygun olandan alabilirsiniz. HDD kutu diye arattım ben.

Ekli dosyayı görüntüle 15260
Ekli dosyayı görüntüle 15261
Hocam bunu ben de gördüm. Reklam diye önüme çıkan buydu ama bendeki HDD 3.5 inç denilenden. Ona göre bulamadım. Bir de, bulsam bile ona adaptör gerekiyormuş galiba. Yoksa ben de kullanacağım. HDD 3.5 inçlik var.

Son düzenleme:
Hocam bunu ben de gördüm. Reklam diye önüme çıkan buydu ama bendeki HDD 3.5 inç denilenden. Ona göre bulamadım. Bir de, bulsam bile ona adaptör gerekiyormuş galiba. Yoksa ben de kullanacağım. HDD 3.5 inçlik var.
Evet 3,5 olan diskler adaptör ile çalışıyor, 2,5 olan diskler sadece kablo ile çalışabiliyor ;)

cok önceleri bir sefer pc cökme yapinca cok dosya eklentilerim ve arsivim kaybolmustu. böyle tam güvenli oluyor pc cöksede umrumda degil 1 saate sifirdan kur. tüm dosyalar iki hard disk de mevcut at at yükle bitti. ortama ayak uyduruyorum.
Direkt imaj yedekleyin hocam, çökme sonrası program, windows yükleme derdinden kurtarıyor. Rutinde, sadece önemli dosyaları arşivliyorsunuz tüm sistemi yedekleyeceğinize. Kurtarma işlemi 10 dk sürüyor pc hızına bağlı olarak. Hatta incremental backup denen işlem var, uygulama sadece yeni verileri arşivliyor

Geri