Tam 30 Yıl Sonra Tekrar Piyasaya Sürülen C64'ler Müşterilere Ulaşmaya Başladı - İlk İnceleme

Sinetech 

Admin
Konular
106
Burada haberini verdiğimiz üzere, Commodore'un haklarının, yine eski Commodore ve Amiga kullanıcıları tarafından satın alınmasıyla tam 30 yıl sonra ilk gerçek Commodore ürünü olan "Commodore 64 Ultimate" ön siparişe açılmıştı.

İlk siparişler müşterilere ulaşmaya başladı ve retro camiasının efsanelerinden Dan Wood harika bir video ile hem kutu açılışı yapıyor hem de çocukluğumuzdan kalma bir yılbaşı hediyesi olarak C64U'yu anlatıyor. Epik bir an!

1766012741290

Burada haberini verdiğimiz üzere, Commodore'un haklarının, yine eski Commodore ve Amiga kullanıcıları tarafından satın alınmasıyla tam 30 yıl sonra ilk gerçek Commodore ürünü olan "Commodore 64 Ultimate" ön siparişe açılmıştı.

İlk siparişler müşterilere ulaşmaya başladı ve retro camiasının efsanelerinden Dan Wood harika bir video ile hem kutu açılışı yapıyor hem de çocukluğumuzdan kalma bir yılbaşı hediyesi olarak C64U'yu anlatıyor. Epik bir an!

Ekli dosyayı görüntüle 17528
Değerli hocam size dm gönderemiyorum. Bir konu hakkında bilgi vermek istiyorum mail yoluyla mı size aktarsam?

1987 'li yıllar .. İlk bilgisayarım. Büyük hevesle almıştım. Önce yandaki teyp kasetine oyun kaseti koyar,
teybin kristal kafasında ince saatçi tornavidasıyla kristalin netlik ayarını yapar, öyle oynardık.
Disketler, disket sürücüleri falan..
oyunun program dataları kasetçalar üzerinden gelir, Comodor da.. işlemi yapardı. :)

Com

Geri