Taahhütlü İnternet ?

Cebom

Üye
Konular
8
Merhaba arkadaşlar şuan 100 VDSL kullanıyorum. hiç taahütsüz internet almadım halıyle taahut olmayınca dıger ay suprız yasarım. şuan dsmartta sorun yasamıyorum 12 ay sabıt fıyat oluyor tavsıyelerınız varmı ? agustosda bıtıyor taahutle devammı yoksa taahutsuz paket tavsıyenız varmı ?

Bu devirde sürekli artan fiyatlara karşı taahhüt daha avantajlı.

Bende öyle düşünüyorum 2008 den beri dsmarttayım hep taahutlu aldım aksıne sukur sorunsuz ınternet verıyor. yıne taahutlu devam.
Türk Telekom bı ara 3 6 ay için yaptı 280 tlik fatura 500 600 gelmiş çoğuna hiç bulaşma derim ekonomi belli 1500 2000 TL yapar koyar icra uğraş dur

kesinlikle bu enflasyon hızında taahhüt. Eskiden 24 ay bağlıyorlardı şu an hemen hemen korkudan hepsi 12 ye düştü. Süperonline 24 ay taahhüt yaptmıştım kaç kere aradılar 12 aya düşürelim size indirim yapalım diye, kabul etmedim.
Bir önceki taahütümde 129 liraya 24 ay anlaşmıştım , ben anlaştığım ay 89 lira civarıydı Turk net. 24 ay sonra ben son faturamı 129 öderken Türk netliler 500 küsur ödüyordu.

Türk Net kullanan arkadaşlarımız var ise kalite nasıl geçmeyi düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim. Vodafone VDSL kullanıyorum memnun değilim sürekli kopma ve hız kaybı yaşıyorum

Tahaüüt yoksa uzak durun, Tahaüüt yok deyip milleti ucuz internet vaadiyle kekliyorlar, abone oldukdan sonra bıçak onlarda dilediği gibi milleti kesiyorlar.

Türk Net kullanan arkadaşlarımız var ise kalite nasıl geçmeyi düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim. Vodafone VDSL kullanıyorum memnun değilim sürekli kopma ve hız kaybı yaşıyorum
2022 yılından beri Türk Net kullanıyorum VDSL kullandığım dönemde Özgür 75 Mbps tarifesini kullanıyordum 62-63 mbps civarlarında hız alıyordum. Şimdi 1-2 aydır Fiber internet altyapısına geçiş yaptım 100 Mbps internet ile hız ölçümü yaptığım zaman 112-113 Mbps arasında hız alıyorum. Fiyat konusunda 2022 Kasım ayından beri 499 TL üzerinden fatura ödüyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    30.3 KB · Görüntüleme: 11
turknet firması yılda kaç kere zam yapıyor malum sözleşme yok

Merhaba
Fiyat konusunda çok fahiş bir artış yapmıyor. 2022 yılında 299 TL ile başlayan üyeliğim 2025 yılında 499 TL olarak ödüyorum.

@ByChilavert teşekkür ederim usta sorumun cevabını aldım

bizde fiber yok bakır yok aşada biri turknet kutusu çekmiş ince ip yararlanabilirmiyiz

Geri