Superman (2025) Türkçe Dublaj İzlediniz mi?

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
199

Net Tv'de izleyebilirsiniz.​

Sinetech Drive İndirme Linki
Alternatif İndirme Linki
1756749170509

Metropolis’in gökyüzünde umudun sembolü olarak süzülen Superman, gündüzleri ise Daily Planet’te sakin bir muhabir olan Clark Kent’tir. Green Lantern, Hawkgirl, Mister Terrific ve Metamorpho gibi kahramanlarla omuz omuza savaşırken, insanlığı sayısız tehlikeden korur. Ancak dünya çapında tırmanan krizler, onun kahramanlıklarını sorgulatan gölgeler yaratır. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen zeki ve acımasız milyarder Lex Luthor, Superman’i sonsuza dek devre dışı bırakacak planını devreye sokar. Şimdi Lois Lane, şehrin diğer kahramanları ve Superman’in sadık dostu, Luthor’un karanlık oyununu bozmak için her şeyi göze alacaktır.
1758365411987

Net Tv'de izleyebilirsiniz.​

Sinetech Drive İndirme Linki
Alternatif İndirme Linki
1756749170509

Metropolis’in gökyüzünde umudun sembolü olarak süzülen Superman, gündüzleri ise Daily Planet’te sakin bir muhabir olan Clark Kent’tir. Green Lantern, Hawkgirl, Mister Terrific ve Metamorpho gibi kahramanlarla omuz omuza savaşırken, insanlığı sayısız tehlikeden korur. Ancak dünya çapında tırmanan krizler, onun kahramanlıklarını sorgulatan gölgeler yaratır. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen zeki ve acımasız milyarder Lex Luthor, Superman’i sonsuza dek devre dışı bırakacak planını devreye sokar. Şimdi Lois Lane, şehrin diğer kahramanları ve Superman’in sadık dostu, Luthor’un karanlık oyununu bozmak için her şeyi göze alacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 13473
Eline Sağlık Adnan Hocam

Henry Cavill'li Superman çok iyiydi. Tam yetişkinlere göreydi Ama '' DC Evreni'' de Marvel Evreni''nden etkilenmiş ki;
Çoluk çocuğa hitab edecek bir Superman filmi yapmışlar. Filmi izledim ve hiç beğenmedim.
Filmin tek olumlu yönü; Eski Superman'ler genelde ABD kahramanı ve onun güdümünde olan bir asker gibi hareket ederlerdi...
Ama bu yeni Superman; yeri geldi mi ABD devletine bile kafa tutup; daha evrensel kararlar alabiliyor.

'' Anarşist Superman'' :) Sadece bu yönünü sevdim, gerisi boş!

Edit; Dublaj film de izlemem! ( Soruya da cevap vermiş olayım. :)

Son düzenleme:

Geri