Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
şuan denedim sıkıntı yok ama paylaşım olduysa donmalar olurHang, listeyi açarsam açayım siyah ekran oluyor anlamadım. 3-4 tane farklı iptv deniyorum hepsinde maçı izlerken siyah ekran geliyor bir süre takılıyor vs.
Titan'dan izlemedin mi?vala fazla düşmeyen panelleri kırıp kullanın ben televizyonda kırılmış fazla düşmemiş panelden izledim sıfır donmayla izledim derbiyi
Ben sana geçenlerde demiştim bu Titan Panel sorunlu diye.yok usta titan biraz dondu ilkyarı ikinci yarıZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu dnsden izledim sıfır donmayla izledim usta
Aslında Relax Panel daha stabil, bir de 3-4 kullanıcılı oluyor.şu an hak verdim usta geçen derbide aynısını yapmıştı derbilerde donuyor allahtan yedek panellerim çok usta ikinci yarı hem full hd izledim hemde sıfır donmayla izledim usta