remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 229
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Benim atölyeye sürekli ziyarete gelirler, hep mama vardır o yüzden. Hatta 6 ay benim atölyede yatıp, 6 ay gezen şöyle bir kedimiz var.Evet dostlarım zor şartlarda geçiriyorlar kışı
Bir kuru mama koyalım karınları doysun canların
@tekkan üstadım halkayı seninle açıyorum

Ah üstadBenim atölyeye sürekli ziyarete gelirler, hep mama vardır o yüzden. Hatta 6 ay benim atölyede yatıp, 6 ay gezen şöyle bir kedimiz var.
Şu an yine ortalıklarda yok.
Ekli dosyayı görüntüle 17918
Bu kedi cins kedi sokakta baya zorlanırBenim atölyeye sürekli ziyarete gelirler, hep mama vardır o yüzden. Hatta 6 ay benim atölyede yatıp, 6 ay gezen şöyle bir kedimiz var.
Şu an yine ortalıklarda yok.
Ekli dosyayı görüntüle 17918
Biliyorum reis, Scottish diyorlar buna. Kendi ayağı ile gelmişti zaten, giderken de sormuyor.Bu kedi cins kedi sokakta baya zorlanır![]()
Scotish dumanBiliyorum reis, Scottish diyorlar buna. Kendi ayağı ile gelmişti zaten, giderken de sormuyor.![]()
Bunun muhakkak çip i filan vardır bazen evinden kaçıp evini bulamayanı oluyor, tabii bırakanlar bilinçli bırakmadı iseBiliyorum reis, Scottish diyorlar buna. Kendi ayağı ile gelmişti zaten, giderken de sormuyor.![]()
Hiç bilmiyorum reis, 1.5 senedir bizim yanımızda takılıyor. Geldiğinde çok kötü durumdaydı, çok zayıftı.Bunun muhakkak çip i filan vardır bazen evinden kaçıp evini bulamayanı oluyor, tabii bırakanlar bilinçli bırakmadı ise
Kesin biri anlık heves için aldı belki eşine belki çocuğuna sonrası malum, bu tip kedilerin sokakta yaşama şansı sokak kedilerine göre baya düşük, umarım tekrar döner de bir veteriner aracılığı ile sahiplendirilme şansı olur.Hiç bilmiyorum reis, 1.5 senedir bizim yanımızda takılıyor. Geldiğinde çok kötü durumdaydı, çok zayıftı.
Ablamın sokakta baktığı kediyi sayamam bile. 2 tanesini eve almış, ev de besliyor. Geçen kuaföre götürüp tıraş ettirmiş, kedi maymuna dönmüş.Bu kedi cins kedi sokakta baya zorlanır
Dış mekanlarda 10 bazen 30 a yakın kediyi komşular ile bakıyoruz elimizden geldiğince
Valla Allah etrafımızda ki bazılarına akıl versinBu gece, mübarek gece arkadaşlar. İnsan hayvan hiç farketmez ALLAH'tan merhamet dileyelim.