Şu soğuk kış günlerinde canlarımız kedilerimize bir kap mama koyalım

remixtik

Paylaşımcı
Konular
229
Evet dostlarım zor şartlarda geçiriyorlar kışı
Bir kuru mama koyalım karınları doysun canların
@tekkan üstadım halkayı seninle açıyorum

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1766677511104.jpg
    FB_IMG_1766677511104.jpg
    137.4 KB · Görüntüleme: 14
Evet dostlarım zor şartlarda geçiriyorlar kışı
Bir kuru mama koyalım karınları doysun canların
@tekkan üstadım halkayı seninle açıyorum
Benim atölyeye sürekli ziyarete gelirler, hep mama vardır o yüzden. Hatta 6 ay benim atölyede yatıp, 6 ay gezen şöyle bir kedimiz var.

Şu an yine ortalıklarda yok.

Scottish fold cat 5th most expensive cat breed in the world

Benim atölyeye sürekli ziyarete gelirler, hep mama vardır o yüzden. Hatta 6 ay benim atölyede yatıp, 6 ay gezen şöyle bir kedimiz var.

Şu an yine ortalıklarda yok.

Ekli dosyayı görüntüle 17918
Bu kedi cins kedi sokakta baya zorlanır 😐
Dış mekanlarda 10 bazen 30 a yakın kediyi komşular ile bakıyoruz elimizden geldiğince

Bunun muhakkak çip i filan vardır bazen evinden kaçıp evini bulamayanı oluyor, tabii bırakanlar bilinçli bırakmadı ise
Hiç bilmiyorum reis, 1.5 senedir bizim yanımızda takılıyor. Geldiğinde çok kötü durumdaydı, çok zayıftı.

Hiç bilmiyorum reis, 1.5 senedir bizim yanımızda takılıyor. Geldiğinde çok kötü durumdaydı, çok zayıftı.
Kesin biri anlık heves için aldı belki eşine belki çocuğuna sonrası malum, bu tip kedilerin sokakta yaşama şansı sokak kedilerine göre baya düşük, umarım tekrar döner de bir veteriner aracılığı ile sahiplendirilme şansı olur.

Bu kedi cins kedi sokakta baya zorlanır 😐
Dış mekanlarda 10 bazen 30 a yakın kediyi komşular ile bakıyoruz elimizden geldiğince
Ablamın sokakta baktığı kediyi sayamam bile. 2 tanesini eve almış, ev de besliyor. Geçen kuaföre götürüp tıraş ettirmiş, kedi maymuna dönmüş. :) Yarın oraya gideceğim, resmini çeker buraya koyarım.

Ne olursa olsun sorumsuz hayvan sever olmayın. Bizim sitedeki beyinsiz insanlar, apartman giriş kapısının oraya su ve yemek koyuyor. Apartman giriş kapısının 30 santim yanımda da benim arabanın olduğu yer var. Bir gün karanlıkta falan denk geleceğim ve bir tanesini ezeceğim gibime geliyor.

Geri