Stremioda içeriklerin geç açılması

alikoo

Paylaşımcı
Konular
9
100 megabit fiber internet kullanıyorum fakat stremioda çoğu filmin veya dizinin açılması dakikalar sürüyor. Bilmedigim bir ayar falan mı var acaba?

100 megabit fiber internet kullanıyorum fakat stremioda çoğu filmin veya dizinin açılması dakikalar sürüyor. Bilmedigim bir ayar falan mı var acaba?
Stremio'nun kullandığı sunucudan kaynaklanma olasılığı çok yüksek. Sorun senlik değildir emin ol.

Oyla 0
Stremio torrent mantığı ile çalıştığı için yüksek kaliteli filmler ve az paylaşan kişi olan film ve dizliler geç açılır. Film ya da dizinin donmaması için belli bir veriyi indirmesi gerektiğinden paylaşan kişi sayısı fazla olan ve görüntü kalitesi nispeten daha düşük olanları tercih edersen daha hızlı açılacaktır.

Oyla 0
Hocam bırak 100ü 1000 mb İnternet kullanıyorum adam akıllı film izleyemiyorum realdebrid olmadan orda bişey izlenmez

Oyla 0
Anladım teşekkürler arkadaşlar

Oyla 0
Saçma bir şekilde kaynak sayısı 3000 üzerinde gösterirken ağ hatası bende alıyorum bazen.Bu durumda
ön belleği manual olarak temizliyorum genellike sorun çözülüyor. (program içinden değil)
Benim pc de yol şu şekilde :C:\Users\Monster\AppData\Roaming\stremio\stremio-server\stremio-cache
bu klasör içindeki dosyaları siliyorum direk.sizin pc de monster kullanıcı adı farklı olacaktır.ama yol aynıdır.
Bİ deneyin derim.

Oyla 0
Debrid almak zorunda değilsiniz, yukarıda dendiği üzere ön belleği temizleyin halen uzun sürüyorsa warp vpn kullanarak açmayı deneyin.

Oyla 0

Konuyu görüntüleyenler

Geri