Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
bu stb adresini tarayabilecek var mı acaba?Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
https://forum.sinetech.tr/konu/iptv...-m3u-m3u8-xtream-codes-mac-portal-nedir.3833/Bunlar ne demek stb adresi ya da verilen kodlar ne işe yarar
Şimdi bu X7 portalına bu mac adresleriyle giriş açabilir miyiz yani.Bir rde x7 uzantısı ne olacak com,xyz, gibi
"X7" yazan yazının içine link eklenmiş, "X7" yazısına tıkladığınızda açılan sayfada linki görüp kopyalayabilirsiniz.Şimdi bu X7 portalına bu mac adresleriyle giriş açabilir miyiz yani.Bir rde x7 uzantısı ne olacak com,xyz, gibi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu stb adresini tarayabilecek var mı acaba?
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sfvip player ile izleyebilirsinStalker portal 7.1 ile kanalları izleyemedim bir yöntemi var mı izlemenin?
Teşekkür ederim baron dostum adamsınKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkürler dostum adamsınKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Stb Emu Pro playerStalker portal 7.1 ile kanalları izleyemedim bir yöntemi var mı izlemenin?
Stabil bir şekilde çalışıyor, emeğiniz için teşekkürler.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Siz izleyebildiniz mi?Sfvip player ile izleyebilirsin