Öneri Stb mac linklerini m3u koda dönüştürme

AztechnO

Üye
Konular
2
STB MAC linklerini M3U koda dönüştürme:
STB (Set-Top Box) cihazlarına özel olan MAC adresli IPTV bağlantılarını, genel medya oynatıcılar ve uygulamalarla uyumlu olan M3U formatına çevirme işlemidir. Bu sayede, sadece STB cihazlarda çalışan yayınlar, M3U destekli mobil, bilgisayar veya smart TV uygulamalarında da izlenebilir hale gelir.

Son düzenleme:
STB EMU MAC KODLARINI İPTV M3U KODA DÖNÜŞTÜRÜN

Lütfen başlık ve açıklamanızı kurallara uygun şekilde düzenleyiniz. Aksi taktirde ceza puanı vermek zorunda kalacağız.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.
Forum Kullanım Kuralları

TIKLA DÖNÜŞTÜR yazdığın için emir telekki ettim ve tıkladım.
Şaka bir yana aylardır aradığım bir şeydi.
Keşke sonunda linki masa üstüne indireceğine bize m3u listesi olarak verse de bizde onu bir checker ile kontrol etsek ve içinde ne olduğunu , kanallarını , süresini görebilsek.
@patr0n şuna bir el at sana zahmet , sen bu işi çözersin.
Eline emeğine sağlık..

Son düzenleme:
program güzel fakat gruplu olan dosyayı katagorisiz çeviriyor ve buda kanal bulmayı zorlaştırıyor

Lütfen başlık ve açıklamanızı kurallara uygun şekilde düzenleyiniz. Aksi taktirde ceza puanı vermek zorunda kalacağız.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.
Forum Kullanım Kuralları
Açıklama kısmı için de düzeltme yaparsaanız seviniriz.

TIKLA DÖNÜŞTÜR yazdığın için emir telekki ettim ve tıkladım.
Şaka bir yana aylardır aradığım bir şeydi.
Keşke sonunda linki masa üstüne indireceğine bize m3u listesi olarak verse de bizde onu bir checker ile kontrol etsek ve içinde ne olduğunu , kanallarını , süresini görebilsek.
@patr0n şuna bir el at sana zahmet , sen bu işi çözersin.
Eline emeğine sağlık..
Pek vaktim yok hocam başka birisi görürse o yapsın bu defalık. :)

Geri