STB-EMU

Obalgun

Üye
Konular
8
İyi geceler.Forum açıldığından bu yana iptv listelerini takip ediyorum.Gönderen herkese teşekkür ediyorum.Belgesel ve film için çok iyi ama maçlarda bir işe yaramıyor.Yine REC Tv ye kalıyorum.Tek kanalı var REC in ama çok sağlam.Kalite düşük biraz ama çalışıyor.Önceden stbemu kodları buluyordum ve görüntü kalitesi inanılmaz güzeldi.Böyle takılma falanda olmuyordu onlarda.Paylaşım yapan arkadaşlarda stb emu kodu varsa onlardanda paylaşabilirmi acaba?

Uygulamayı indirip kodları girdiğimizde cam gibi ve takılmadan derbi keyfi sizi bekliyor.
Teşekkürler. İlk defa denediğim bir uygulama ama telefon üzerinden yükleyerek denedim. Bir süre sürekli network error hatası aldım ama sonra vpn profili değiştirip deneyerek US olarak bağlanabildim. Yayınlar açık ve gerçekten çok kaliteli. En kısa zamanda mi stick ile de deneyeceğim.

Çok teşekkürler dostum. İlk kez deneyeceğim bu şekilde yayın izlemeyi.

Teşekkürler. İlk defa denediğim bir uygulama ama telefon üzerinden yükleyerek denedim. Bir süre sürekli network error hatası aldım ama sonra vpn profili değiştirip deneyerek US olarak bağlanabildim. Yayınlar açık ve gerçekten çok kaliteli. En kısa zamanda mi stick ile de deneyeceğim.
Telefonda kullanmak biraz zordur.Kumandayla daha kolay.Sağlamını bulduğumuzda bundan iyisi yok.

Telefonda kullanmak biraz zordur.Kumandayla daha kolay.Sağlamını bulduğumuzda bundan iyisi yok.
Telefonda daha rahat oldu işin doğrusu. Mi Stick 4k kumandası tek başına bu program için eziyet resmen. Kablosuz klavye ve mouse bağlı değilse çok zor olacaktır da. Ben telefon üzerinden Bluetooth keyboard & mouse uygulamasıyla kontrol etmeye çalıştım özellikle renk tuşlarını çünkü maalesef bu cihazın kumandasında bu uygulamaya göre atanacak tuş yok. Zaten olan da OK tuşuna uzun basıp menü açmak ve uzun geri tuşuyla çıkış yapmak.

Bunca zorluğa rağmen istediğim kanalları bulup favorilere ekledim ama işte sort yapabilmek için yeşile basmak lazım sadece favoriler için ama atayacak tuş yok vs vs
Yine de beğendim. Cihazın kumandası beni pes ettiremedi;)

Bu arada eşleşme zamanlaması nasıl normalde burada? Kalitesi güzel ama geriden gelme süresi genellikle nasıl?

Teşekkürler tekrar.

Telefonda daha rahat oldu işin doğrusu. Mi Stick 4k kumandası tek başına bu program için eziyet resmen. Kablosuz klavye ve mouse bağlı değilse çok zor olacaktır da. Ben telefon üzerinden Bluetooth keyboard & mouse uygulamasıyla kontrol etmeye çalıştım özellikle renk tuşlarını çünkü maalesef bu cihazın kumandasında bu uygulamaya göre atanacak tuş yok. Zaten olan da OK tuşuna uzun basıp menü açmak ve uzun geri tuşuyla çıkış yapmak.

Bunca zorluğa rağmen istediğim kanalları bulup favorilere ekledim ama işte sort yapabilmek için yeşile basmak lazım sadece favoriler için ama atayacak tuş yok vs vs
Yine de beğendim. Cihazın kumandası beni pes ettiremedi;)

Bu arada eşleşme zamanlaması nasıl normalde burada? Kalitesi güzel ama geriden gelme süresi genellikle nasıl?

Teşekkürler tekrar.
İnternetten ilk yayın bu linklerin uydulu cihazlara girilmesiyle başladı.O yüzden kumandadaki renklere göre ayarlı program.Ama onları kullanmadanda rahatça kullanılıyor.Cok link buldum gruplarıda var telegramda.Deneme şansım olmadı.Çalışanlardan atarım yine.

Yaparsın zor değil.O harfi olmaz bu kodlarda sıfırdır.Mac adresinin ilk 3 ikilisi sabittir,değişmez.
Evet çalıştı dostum. VPN ile açılıyor ama yayınlar güzel. Sadece emülatörde açmıştım uygulama arayüzü biraz kullanımı zor. Ekranda kumanda tuşlarına tıklıyorsun. Onun bir değiştirme yöntemi var mı bilmiyorum :)

ttp://200.26.188.39/c/
00:1a:79:08:e6:a3

En baştaki h harfini unutmuyoruz ve vpn istiyor bazen..

Sürekli network error hatası verdi. Gece ilk defa kurup denediğimde bu kadar uğraştırmamıştı. Büyük bir hevesle bu programı denemeyi bekliyordum bu akşamki maç için ama maalesef. Uzun zamandır kullananlar tabi ki kolaylamışlardır kullanımını ama işte... ;)

Konuyu görüntüleyenler

Geri