Starlink Geliyor

ENS

Paylaşımcı
Konular
27
Merhabalar,
Biliyorsunuz Neuralink sırasındayım. O nedenle düzenli bültenleri mail olarak geliyor. Haber vereyim dedim. Nisan 2026'da faaliyete geçmeyi planlıyorlar burada. Önceden geçilecekmiş ama alt yapı sorunu, merkezi sistem ile gecikme gibi sorunlar bir de Starlink normalde limitsiz özgürlük interneti ya. O hukuken burada olmuyormuş. Onun için uğralışmış. ama sorunların çoğu aşılmış. Ama benim fikrimce fiyatı burası yüzünden yüksek olur. Alt yapıyüzünden hız bekledikleri ölçüde olmayacakmış. Bir de bizim kanunlara tabii olacak. Yani ben bant yavaşladıktan sonra ne yapayım Starlink'i dedim içimden. Ama karavan için olur. Elon Amca da Tesla hissedarlarının yüzde 73 oyuyla, 1 triyon dolarlık hissenin hepsini belirli hedefler tutunca cebine indirecekmiş. Bilgilendirmedir. Saygılar.

gelsede çok durmaz gibi burda fiyatlar el yakıyor adsl ıcın 1 k alacak utanmasalar magnet vs box ıcın kotalı yapıp altyapı yok dıye dunya kadar para ısteyen sıstem starlınk olunca dusunmek ıstemıyorum.. :)

altyapı meselesi hala aklımı kurcalıyor hani uydudan gelicekti bir çanak vericeklerdi o çanaktan alıcaktık interneti avrupadakilerde öyle gördüm balkona bir çanak koyup içeri kabloyla modeme bağlıyordu beyefendi bize gelince neden türk telekomla pazarlık işine girdiler...ama bunların çözemedikleri internet satışındaki payın altyapısı o konuda anlaşamadılar gibi geliyor bana sonuçta starlink adı altında telekom kullanıcak gibi yani bimcell gibi

gelsede çok durmaz gibi burda fiyatlar el yakıyor adsl ıcın 1 k alacak utanmasalar magnet vs box ıcın kotalı yapıp altyapı yok dıye dunya kadar para ısteyen sıstem starlınk olunca dusunmek ıstemıyorum.. :)
Gelen bülteni paylaşamam. Ama onlar da memnun değiller. Özellikle kısıtlama konusundaan rahatsızlar. Ben anlamadım zaten. Merkezi uyducuklar olsa bile yerdeki iletiyi yürütecek bir sistem gerekiyor. Onu anladım, zaten biliyorum da. Hani 5G'ye geçmiştik biz. Adamlar gecikmeden şikayetçi. Kendileri de memnun değiller. Normal vereceğimiz hızdan düşük olacak diye hayıflanmışlar. Ben almam, tavsiyede etmem. Ama karavan, dağ için falan ideal.

Gelen bülteni paylaşamam. Ama onlar da memnun değiller. Özellikle kısıtlama konusundaan rahatsızlar. Ben anlamadım zaten. Merkezi uyducuklar olsa bile yerdeki iletiyi yürütecek bir sistem gerekiyor. Onu anladım, zaten biliyorum da. Hani 5G'ye geçmiştik biz. Adamlar gecikmeden şikayetçi. Kendileri de memnun değiller. Normal vereceğimiz hızdan düşük olacak diye hayıflanmışlar. Ben almam, tavsiyede etmem. Ama karavan, dağ için falan ideal.
hocam daha 4.5 g randımanlı degıl ıken 5g zaten cep yakıcakkı cogu ınsan kullanmayacak neden ınternet cok cabuk gb lar bıtıyor hersey pahalı ek paket cok pahalı ben sahsen 3g ıle mutluyum sadece 3g kullanıyorum 4.5g - 5 g kapalı konumda ne zaman acarım 4.5g yı 3g pasıf olunca bana gayet yetıyor 3g

utanmasalar aldığımız havaya bile kota kıyacaklar. Bu nasıl bir aç gözlülüktür. İnsanaların daha iyi ve güzel yaşaması için ulaşması gereken refah düzeyini, ticari kayıp olarak görüp kısıtlamak ülkemizin değişmez kader olup çıktı.

hocam daha 4.5 g randımanlı degıl ıken 5g zaten cep yakıcakkı cogu ınsan kullanmayacak neden ınternet cok cabuk gb lar bıtıyor hersey pahalı ek paket cok pahalı ben sahsen 3g ıle mutluyum sadece 3g kullanıyorum 4.5g - 5 g kapalı konumda ne zaman acarım 4.5g yı 3g pasıf olunca bana gayet yetıyor 3g
Sende degisikmissin :))

Ne olursa,olsun hizin tadını çıkarmak seninde hakkın
hocam dedıgım gıbı hız bana lazım degılkı ıntagram whatsap bankacılık bırde yolda trafık uygulamaları yetıyor bunlar ıcın 3g antıbıyotık :)

Bazı ülkeler yukardan sınırsız internet alırken bizi her defasında yukardan şimşek çarpıyor.

:))hayrını gör kardesim
sagol varol :)
Bazı ülkeler yukardan sınırsız internet alırken bizi her defasında yukardan şimşek çarpıyor.
hocam bızım ulkemızde malesef adsl fıyatları bıle fıber fıyatına gercekten cok acımasız bu kadar pahalı olmaması gerek gunumuz zamanında hersey ınternet malesef. birde müjdeyi verdıler yılda 1 kez zam gelıyordu normalde ınternete sımdı 1 ocak 1 temmuz da cıft gelıcek hepımızın gozu aydın olsun ınsallah :)

sagol varol :)

hocam bızım ulkemızde malesef adsl fıyatları bıle fıber fıyatına gercekten cok acımasız bu kadar pahalı olmaması gerek gunumuz zamanında hersey ınternet malesef. birde müjdeyi verdıler yılda 1 kez zam gelıyordu normalde ınternete sımdı 1 ocak 1 temmuz da cıft gelıcek hepımızın gozu aydın olsun ınsallah :)
ttnet 50 mbps hız için 750 TL veriyorum. alt yapı daha fazlasını kaldırmıyormuş. superonline fiber geldi bölgemize 1000 mbps için aylık 700 TL diye kampanya yaptı. gelde çık ışın içinden. biri alt yapın kaldrımıyor diyor muhtaç bıraktığı hızı kullanmaya zorluyor ve daha pahalı. diğeri belki de abone kapmak için böyle bir fiyat verdi ama sonuçta daha iyi internet daha ucuz görünüyor.

ttnet 50 mbps hız için 750 TL veriyorum. alt yapı daha fazlasını kaldırmıyormuş. superonline fiber geldi bölgemize 1000 mbps için aylık 700 TL diye kampanya yaptı. gelde çık ışın içinden. biri alt yapın kaldrımıyor diyor muhtaç bıraktığı hızı kullanmaya zorluyor ve daha pahalı. diğeri belki de abone kapmak için böyle bir fiyat verdi ama sonuçta daha iyi internet daha ucuz görünüyor.
şansın varmıs hocam senın sonralardan ne kadar olur faturan ıhtıyacın varmı bu kadar hıza bunları sen tartar ona gore yol ızlersın para senın :)

Biri Vdsl biri fiber sana tavsiyem hiç düşünmeden fibere geçmen fiber asla pişman etmez.

Hocam burada operatörlerin tek yaptığı bir şey var halka kazık atmak

Geri