Starcraft 1 mi, Starcraft 2 mi? Hangisini Tercih Etmeliyim?

kaanbaskan

Üye
Konular
32
Merhaba, Starcraft evrenine giriş yapmak istiyorum ancak hangi oyundan başlamam gerektiğine karar veremedim. Starcraft 1’in klasik ve efsanevi yapısını mı, yoksa Starcraft 2’nin modern grafiklerini ve mekaniklerini mi tercih etmeliyim?

Sizce hangi oyun daha iyi ve neden? Hikâye, oynanış, denge, çok oyunculu deneyim ve genel atmosfer açısından kıyasladığınızda hangi oyun öne çıkıyor?

Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! 😊

Ben çok severek oynardım, şahsen Starcraft değil de C&C oyunlarını çok daha fazla severim ama Starcraft oynayacak olsam 1 oynamam artık.

Red Alert 2 ve Yuri's Revenge ek paketi, RTS oyunları için zirvedir benim gözümde.

Blizzard çok sevdiğim bir firmadır Warcraft - Starcraft ve Diablo serilerinin hepsini severek oynadım, StarCraft Remastered serisini oynadım en son, grafikleri güncellenmiş , deneyin derim.

StarCraft: Remastered, Blizzard Entertainment'ın orijinal bilim kurgu gerçek zamanlı strateji oyununun güncellenmiş versiyonudur. Oyun, hem grafik hem de ses açısından önemli iyileştirmelerle birlikte geliyor ve oyunculara klasik deneyimi modern bir şekilde sunuyor.

indirme linki -

Son düzenleme:

Starcraft evrenini bugüne kadar keşfetmediğime üzüldüm. İki gündür videolarını izliyorum 1'i indirdim oynuyorum 2 yi şuan indiriyorum. Oyuna bayıldım efsaneymiş. :cool:

Starcraft evrenini bugüne kadar keşfetmediğime üzüldüm. İki gündür videolarını izliyorum 1'i indirdim oynuyorum 2 yi şuan indiriyorum. Oyuna bayıldım efsaneymiş. :cool:

Benim verdiğime de bakın , yenilenmiş ama eski görevleri kapsıyor , dahası ekstra bölümlerde var, iyi oyunlar ;)

Geri