SS-Iptv için listesi olan var mıdır?

JS02

Üye
Konular
4
Samsung marka bir televizyon var, evdeki en net televizyon bu, ama kekikakademi listesindeki spor kanalları bu televizyonda açılmıyor, içeride başka bir televizyon var android stick var onda, ama benim yapmak istediğim şey ss-iptv uygulamasından açmak. Düzgün spor kanalları olan bir liste var mı?

Samsung marka bir televizyon var, evdeki en net televizyon bu, ama kekikakademi listesindeki spor kanalları bu televizyonda açılmıyor, içeride başka bir televizyon var android stick var onda, ama benim yapmak istediğim şey ss-iptv uygulamasından açmak. Düzgün spor kanalları olan bir liste var mı?
ss iptv nin playeri onun icin uygun degil usta forumlarda felan telegramda dolasan iptv lerden ekleye biliyorsun hemde diledigin kadar ben bradere 25 tane eklemistim

televizyondan kod alip girip burdan eklersin enternel playere bas ordan luste eklersin

not usta bulfdugun iptv lerin cok kullanicili olmasina dikkat et baska turlu duzgun izleyemezsin

Burda paylaşılan bir çok m3u linki ssiptv açılmıyor. Samsung Tizen mağazada TV'ye uygun başka bir iptv uygulaması maalesef ki yok.

Siptv sizin için en uygunu.Ücretli ama…5 €.Tek sefer vereceksiniz.Ondan sonra telefondan istediğiniz listeyi gönderebilirsiniz.Liste olarakta 1000 kişilik limitsiz liste güzel çalışiyor.Forumdada vardı ama burdan vereyim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri