Yardım SPOTIFY SIRALI ÇALMA ÖZELLİĞİ AKTİF ETME

OLDU...Demek sizinle paylaşmamı bekliyormuş😀 Aşağıdaki versiyonu buldum direk oldu. Nasıl oldu sormayın🤣 denemek isterseniz buyrun
İlginize çok teşekkür ederim
Birkaç yerde premimum özellik olduğu için özellikle hesabın premium olmasına dikkat çekiyordu. Belki kullandığınız önceki uygumalarda bu özellik tam olarak çalışamıyor yani mod o işlemde başarısız oluyordu.
Ben de yükleyeyim bari hazır siz de onay vermişken 😅

Spotify Lite açılıyor. Bu sefer şarkıları hiç çalmadı ;)) Sorun yaşayan benmişim gibi olmaya başlamadan ve hazır sizin için sorun çözülmüşken burada bırakıyorum ben. İyi eğlenceler size 🤟

Spotify Lite açılıyor. Bu sefer şarkıları hiç çalmadı ;)) Sorun yaşayan benmişim gibi olmaya başlamadan ve hazır sizin için sorun çözülmüşken burada bırakıyorum ben. İyi eğlenceler size 🤟
Mesajını görünce hemen denedim, açmadı. Vpn gerekiyor.
Mevzu şu, açılması için USA bağlantılı vpn gerekiyor. Senin yukarıdaki videoda hintli kullanıcı bilgilerinde USA seçtiği için ben de seçmiştim. Yani o şekildeaçarsın diye tahmin ediyorum.

Mesajını görünce hemen denedim, açmadı. Vpn gerekiyor.
Mevzu şu, açılması için USA bağlantılı vpn gerekiyor. Senin yukarıdaki videoda hintli kullanıcı bilgilerinde USA seçtiği için ben de seçmiştim. Yani o şekildeaçarsın diye tahmin ediyorum.
Anladım yani tek başına yeni yüklediğin uygulama işe yaramadı ve VPN de gerekiyor. Tamamdır 👌

@Adnan K. Muud Premium 24 aylık hediyesi var ve kullanmıyorum diyordum bir aktif edeyim dedim.

Spotify yerine kullanabilirim belki dedim HD çalma özelliği vs nedeniyle de ama gördüm ki telefonda yüklü olarak kullandığım şarkılardan oluşan listemden ancak bir iki tanesini bulabildim. Uygulama ile bizim muudumuz tutmuyor demek ki 😅

Hiç de gerek yokmuş yani ;)) KYYD olarak Spotify desteğini arttırmak gerekiyor.

@Adnan K. Muud Premium 24 aylık hediyesi var ve kullanmıyorum diyordum bir aktif edeyim dedim.

Spotify yerine kullanabilirim belki dedim HD çalma özelliği vs nedeniyle de ama gördüm ki telefonda yüklü olarak kullandığım şarkılardan oluşan listemden ancak bir iki tanesini bulabildim. Uygulama ile bizim muudumuz tutmuyor demek ki 😅

Hiç de gerek yokmuş yani ;)) KYYD olarak Spotify desteğini arttırmak gerekiyor.
Bir süre sonra light sürüm de hata verdi. Bezdim sildim :)

Selamlar bende farklı bir alternatif ile geldim :)

uzun zamandır modlu spotify kullanıyorum karışık çalma muhhabeti benim için sorun teşkil etmediği için bir sıkıntı çekmedim bu zamana kadar .

spotify üyeliğinizdeki tüm albüm liste vs 3. parti uygulaması üzerinden dinlemenize olanak sağlayan bu uygulama kısıtlı olan bir çok özellik çalışır durumda denemenizi öneriyorum .

Selamlar bende farklı bir alternatif ile geldim :)

uzun zamandır modlu spotify kullanıyorum karışık çalma muhhabeti benim için sorun teşkil etmediği için bir sıkıntı çekmedim bu zamana kadar .

spotify üyeliğinizdeki tüm albüm liste vs 3. parti uygulaması üzerinden dinlemenize olanak sağlayan bu uygulama kısıtlı olan bir çok özellik çalışır durumda denemenizi öneriyorum .

Birkaç gündür onu deniyorum teşekkür ederim :) Onda da ufak sıkıntılar var, hemen bağlanamama, sıradaki parçaya geçişte bekleme(yavaş yükleme) gibi. Ya idare edeceğiz ya bu diyardan gideceğiz :)

Geri