LAperdesi
Moderatör
- Konular
- 55
Selamlar,
Ben de uzun yıllardır Spotify kullanan biri olarak, bildiğiniz gibi modlu kullanım artık iyice zorlaştı. Ayrıca, ev halkının ağırlıklı olarak YouTube kullandığını göz önünde bulundurarak YouTube Premium hesabı aldık. Bu nedenle, müzik dinleme konusunda da YouTube Music’e geçme zamanının geldiğini düşünüyorum.
Ancak gözümde büyüyen en büyük sorun, yıllardır oluşturduğum kişisel albümlerimi ve çalma listelerimi yeniden düzenlemekti. Neyse ki, keşfettiğim bir hizmet bu büyük dertten beni kurtardı. Şimdi, bu çözümü sizinle de paylaşmak istiyorum.
Aktarmak istediğiniz çalma listelerini seçiyor ve YouTube Music’e bağlı hesabınızla giriş yapıp Convert Playlist to YouTube’a tıklıyorsunuz. Playlist Buddy’i çalma listelerinizi CSV dosyasına dönüştürmek (çevirmek) için de kullanabilirsiniz. Bu süreçte sorun yaşayan kişiler için adımları görsellerle anlattık.
Playlist Buddy sitesini ziyaret edin. "Login to Spotify" butonuna basarak Spotify hesabınıza giriş yapın.
Aktarmak istediğiniz çalma listesini seçin ve "Sign in YouTube" butonuna tıklayarak YouTube hesabınıza giriş yapın.
"Convert Playlist" butonuna basın.
Aktarma işlemi başlayacaktır. İşlemin tamamlanmasını bekleyin.
İşlem tamamlandıktan sonra YouTube Music hesabınızda söz konusu çalma listelerini göreceksiniz.
Ben de uzun yıllardır Spotify kullanan biri olarak, bildiğiniz gibi modlu kullanım artık iyice zorlaştı. Ayrıca, ev halkının ağırlıklı olarak YouTube kullandığını göz önünde bulundurarak YouTube Premium hesabı aldık. Bu nedenle, müzik dinleme konusunda da YouTube Music’e geçme zamanının geldiğini düşünüyorum.
Ancak gözümde büyüyen en büyük sorun, yıllardır oluşturduğum kişisel albümlerimi ve çalma listelerimi yeniden düzenlemekti. Neyse ki, keşfettiğim bir hizmet bu büyük dertten beni kurtardı. Şimdi, bu çözümü sizinle de paylaşmak istiyorum.

Playlist Buddy
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
ile Spotify listelerini YouTube’a aktarmak inanılmaz basit. Çalma listelerini oldukça hızlı bir şekilde aktarıyor ancak listeleri tek tek transfer edebiliyorsunuz ve çalma listelerinde en fazla 300 parça oluyor. Siteye Spotify hesabınızla giriş yaptıktan sonra tüm Spotify çalma listeleriniz karşınıza çıkıyor.Aktarmak istediğiniz çalma listelerini seçiyor ve YouTube Music’e bağlı hesabınızla giriş yapıp Convert Playlist to YouTube’a tıklıyorsunuz. Playlist Buddy’i çalma listelerinizi CSV dosyasına dönüştürmek (çevirmek) için de kullanabilirsiniz. Bu süreçte sorun yaşayan kişiler için adımları görsellerle anlattık.
Playlist Buddy sitesini ziyaret edin. "Login to Spotify" butonuna basarak Spotify hesabınıza giriş yapın.

Aktarmak istediğiniz çalma listesini seçin ve "Sign in YouTube" butonuna tıklayarak YouTube hesabınıza giriş yapın.

"Convert Playlist" butonuna basın.

Aktarma işlemi başlayacaktır. İşlemin tamamlanmasını bekleyin.

İşlem tamamlandıktan sonra YouTube Music hesabınızda söz konusu çalma listelerini göreceksiniz.