Öneri Sparkle TV - IPTV Player [Plus] [Mod]

tekkan

Müdavim
Konular
103
Selamlar

Forumda daha önce paylaşımı yapılmıştır. Tivimate benzeri bir oynatıcıdır. Güncelleme geldikçe bu başlık altında paylaşılacaktır.

Sparkle TV - IPTV Oynatıcı

Gereksinimler: 5.0+
Genel Bakış: Sparkle TV , Android TV, Google TV veya Fire TV stick'inizde IPTV sağlayıcınızdan Canlı TV yayını yapmanızı ve izlemenizi sağlayan bir DVR/PVR oynatıcısıdır. M3u, xtream kodları ve xmltv gibi sağlayıcı formatlarını destekler, ayrıca HdHomeRun veya Jellyfin kullanarak kablosuz anteni de destekler.

123

Önemli:
  • - Sparkle herhangi bir kanal, kaynak veya medya sağlamaz. Tüm içerik, bireysel kullanıcı tarafından yasal olarak sağlanır.
  • - Sparkle'ın herhangi bir içerik sağlayıcısıyla hiçbir bağlantısı yoktur.
  • - Sparkle, telif hakkı sahibinin izni olmadan telif hakkıyla korunan materyallerin yayınlanmasını desteklemez.

Özellikler:
  • - m3u, xtream kodları ve xmltv gibi en yaygın formatlar için destek (aşağıda tam liste)
  • - Program rehberi (EPG)
  • - EPG'deki logolar ve program görüntüleri (*)
  • - Favoriler (*)
  • - Kanal ve kategorilerin sıralanması (*)
  • - Kanalları ve kategorileri gösterme/gizleme (*)
  • - Çoklu ses parçaları
  • - Altyazılar (cc/dvbsub/teletext)
  • - Otomatik Kare Hızı (AFR)
  • - Çoklu diller
  • - Zaman kaydırma (canlı yayınları oynatma/duraklatma) (*)
  • - Kanal, program, film veya dizi arama
  • - Kayıtlı programları ve dizileri planlamak ve izlemek için DVR (*)
  • - Birden fazla yayını aynı anda izlemek için Multiview (*)
  • - VOD - yakalama, filmler ve diziler (*)
  • - Temalar
  • - "Sonrakini oynat", son kanallar ve kayıtlı programlar için ana ekran entegrasyonu
  • - Aynı anda birden fazla kaynak kullanma (*)
  • - Ayarları korumak için ebeveyn denetimleri
  • - Uzaktan kumanda özelleştirmesi

(*) Plus sürümü gerektirir

Desteklenen PVR kaynakları:
  • - DVBLink (6.x+)
  • - DVBViewer (Kayıt Servisleri veya Medya Sunucusu)
  • - Enigma2 (VU+, Dreambox ve daha fazlası)
  • - HdHomeRun (gen 4+)(sunucu tarafı zaman kaydırma için Depolama Motoru dahil)
  • - Jellyfin
  • - Oynatma Listesi/ IPTV (m3u/m3u8 ve xmltv)
  • - Stalker Portal
  • - Tvheadend (4.2+)
  • - Tvheadend HTSP (api 24+)
  • - TVMosaic
  • - Xtream Kodları Api/ IPTV

İsveç'te Üretilmiştir

Not:
  • - Uygulama özelliklerinin çoğu yalnızca Android TV/Google TV'de kullanılabilir
  • - Mobil sürüm, uyumlu cihazlarla kullanılmak üzere Sparkle TV Plus satın almak için kullanılabilir

ℹ️Mod bilgisi:
• Plus Etkinleştirildi.​
• Çökme sorunu Düzeltildi.​
• Çoklu Görünüm, Kaynaklar ve Tüm Plus Özellikleri Çalışıyor.​
• Özel DVR Kaydı Etkinleştirildi.​
• Vod, Filmler ve Dizi Sekmesi Etkinleştirildi.​
• İstenmeyen Tüm Kaynaklar kaldırıldı.​
• Tüm İzleyiciler ve Alıcılar dex'ten kaldırıldı.​
• Arm64-v8a ve Armeabi-v7a'yı destekler.​

Yenilikler:
  • Sürüm 2.1.3:
  • Stalker kullanıcı adı ve şifresi
  • Yazılım video kod çözücü
  • Kararlılık ve performans iyileştirmeleri

İndirme :
  • download.gif
İndirme:

Son düzenleme:
Bu sparkle tivimateye bin basar bence teşekkürler paylaşım için 👍

😂😂😂 ben 4 tane ayrı uygulama kullanıyorum yani arada bir tivimate bakıyorum ama fantezilerim yoktur😜😜😂
Ben bir türlü ısınımadım reis. Son sürüm kırılmış halide olması lazım ben de , pc de bulursam paylaşırım.

Bu sparkle tivimateye bin basar bence teşekkürler paylaşım için 👍
Tivimate sparkleye bin basar çöp uygulama çakması ve hiçbir özelliği yok tivimatede her şey var 5 yıl gerisinde geliyor tivimatenin.

Elinize sağlık. Eskiden parayla 1 yıllık Tivimate kullandım. Uygulamanın ayarlarından TV Modunu -> Uygulama olarak seçince birebir aynısı oluyor. Ayrıca Film ve Dizilerde kaldığın yerden devam etme özelliği ve Kanalları bölerek 2 veya 4 kanalı yan yana izleme özelliği de var. SparkleTV () > Tivimate ($) bana göre.

@tekkan şu detayı da ben veriyim telefona kurup sonra sana laf etmesinler :)
AhnLab-V3PUP/Android.Malct.1184113
FortinetAndroid/Agent.JDU!tr
QuickHealAndroid.Agent.GEN46783
Symantec Mobile InsightAdLibrary:Generisk
Trellix ENSArtemis!539219E7F67E

zaten modlu apk gerçi virüs bulması da normal ama bilmeyenler için paylaşıyım ben box da kurarım bana sorun değil :D

@tekkan şu detayı da ben veriyim telefona kurup sonra sana laf etmesinler :)
AhnLab-V3PUP/Android.Malct.1184113
FortinetAndroid/Agent.JDU!tr
QuickHealAndroid.Agent.GEN46783
Symantec Mobile InsightAdLibrary:Generisk
Trellix ENSArtemis!539219E7F67E

zaten modlu apk gerçi virüs bulması da normal ama bilmeyenler için paylaşıyım ben box da kurarım bana sorun değil :D
Birçok kaynaktan baktım hepsi aynı reis. isteyene ilk mesaja virus total linki ekledim , bakıp öyle kurabilir.

Birçok kaynaktan baktım hepsi aynı reis. isteyene ilk mesaja virus total linki ekledim , bakıp öyle kurabilir.
kurdum canlı tv yi geri sarmayı denedim olmadı yada ben yapamadım sildim :D kompakt bir player yok ya biri 4k yayını açmaz nexiptv ki bence full olmuyanında dizi film için çok güzel görsel 2 lsite aynı anda cloudstream tarzı hepsini silip televizo ile yola devam ederim televizo burda olan full de kaldığın yerden başlamıyor tek eksi o ötekılerde bu sorun yok

Bende test ettim, uygulama güzel tivimate çok benziyor. Fakat kanal açış hızlarında belirgin fark var. Bugüne kadar tivimate kadar hızlı kanal açılışı hızı olan uygulama görmedim. alternatif aradım tivimate para vermemek için fakat kanal geçişlerinden dolayı tivimate tercih ettim.

kurdum canlı tv yi geri sarmayı denedim olmadı yada ben yapamadım sildim :D kompakt bir player yok ya biri 4k yayını açmaz nexiptv ki bence full olmuyanında dizi film için çok güzel görsel 2 lsite aynı anda cloudstream tarzı hepsini silip televizo ile yola devam ederim televizo burda olan full de kaldığın yerden başlamıyor tek eksi o ötekılerde bu sorun yok
Mx player,wuffy player,vlc player da bu ozellik mevcut bakmak istediginiz film veya diziyi bastan basla.kaldigin yerden devam et secenegi cihazinizda bunlar yukluyse televizio uygulamasindan bakacaginiz film veya diziyi player sec deyip bu yazdigim playerleri secerseniz oluyor Wuffy player la ac dersiniz 5 dakika izle cik ayni yayini tekrar wuffy ile ac deyin bastan basla,kaldigin yerden devam et secenegi gelir tiklarsiniz kaldigi yerden devam ettiginide gormus olursunuz bunlari denedigim icin yazdim faydamiz olsun saygilarimla

Bende test ettim, uygulama güzel tivimate çok benziyor. Fakat kanal açış hızlarında belirgin fark var. Bugüne kadar tivimate kadar hızlı kanal açılışı hızı olan uygulama görmedim. alternatif aradım tivimate para vermemek için fakat kanal geçişlerinden dolayı tivimate tercih ettim.
Vstro Player var Bir Deneyin Tivimate in Adini Bile Anmazsiniz Ustelik Ucretsiz Tam 4 Yerlesik Player li 8.1.11 surumunu ozellikle bir denemenizi tavsiye. ederim.saygilarimla

internette bulamadım bu sürümü. varmı indirebileceğimiz bir yer. 8.5.9 var internette
Aptoide var hocam Vstro player diger surumler yazan yere tiklayin 8.1.11 secin indirin kurun cok komplike bir player bunu kullandiginida anlarsiniz

Son düzenleme:
Selamlar

Forumda daha önce paylaşımı yapılmıştır. Tivimate benzeri bir oynatıcıdır. Güncelleme geldikçe bu başlık altında paylaşılacaktır.

Sparkle TV - IPTV Oynatıcı

Gereksinimler: 5.0+
Genel Bakış: Sparkle TV , Android TV, Google TV veya Fire TV stick'inizde IPTV sağlayıcınızdan Canlı TV yayını yapmanızı ve izlemenizi sağlayan bir DVR/PVR oynatıcısıdır. M3u, xtream kodları ve xmltv gibi sağlayıcı formatlarını destekler, ayrıca HdHomeRun veya Jellyfin kullanarak kablosuz anteni de destekler.

Ekli dosyayı görüntüle 11457Ekli dosyayı görüntüle 11458Ekli dosyayı görüntüle 11459

Önemli:
  • - Sparkle herhangi bir kanal, kaynak veya medya sağlamaz. Tüm içerik, bireysel kullanıcı tarafından yasal olarak sağlanır.
  • - Sparkle'ın herhangi bir içerik sağlayıcısıyla hiçbir bağlantısı yoktur.
  • - Sparkle, telif hakkı sahibinin izni olmadan telif hakkıyla korunan materyallerin yayınlanmasını desteklemez.

Özellikler:
  • - m3u, xtream kodları ve xmltv gibi en yaygın formatlar için destek (aşağıda tam liste)
  • - Program rehberi (EPG)
  • - EPG'deki logolar ve program görüntüleri (*)
  • - Favoriler (*)
  • - Kanal ve kategorilerin sıralanması (*)
  • - Kanalları ve kategorileri gösterme/gizleme (*)
  • - Çoklu ses parçaları
  • - Altyazılar (cc/dvbsub/teletext)
  • - Otomatik Kare Hızı (AFR)
  • - Çoklu diller
  • - Zaman kaydırma (canlı yayınları oynatma/duraklatma) (*)
  • - Kanal, program, film veya dizi arama
  • - Kayıtlı programları ve dizileri planlamak ve izlemek için DVR (*)
  • - Birden fazla yayını aynı anda izlemek için Multiview (*)
  • - VOD - yakalama, filmler ve diziler (*)
  • - Temalar
  • - "Sonrakini oynat", son kanallar ve kayıtlı programlar için ana ekran entegrasyonu
  • - Aynı anda birden fazla kaynak kullanma (*)
  • - Ayarları korumak için ebeveyn denetimleri
  • - Uzaktan kumanda özelleştirmesi

(*) Plus sürümü gerektirir

Desteklenen PVR kaynakları:
  • - DVBLink (6.x+)
  • - DVBViewer (Kayıt Servisleri veya Medya Sunucusu)
  • - Enigma2 (VU+, Dreambox ve daha fazlası)
  • - HdHomeRun (gen 4+)(sunucu tarafı zaman kaydırma için Depolama Motoru dahil)
  • - Jellyfin
  • - Oynatma Listesi/ IPTV (m3u/m3u8 ve xmltv)
  • - Stalker Portal
  • - Tvheadend (4.2+)
  • - Tvheadend HTSP (api 24+)
  • - TVMosaic
  • - Xtream Kodları Api/ IPTV

İsveç'te Üretilmiştir

Not:
  • - Uygulama özelliklerinin çoğu yalnızca Android TV/Google TV'de kullanılabilir
  • - Mobil sürüm, uyumlu cihazlarla kullanılmak üzere Sparkle TV Plus satın almak için kullanılabilir

ℹ️Mod bilgisi:
• Plus Etkinleştirildi.​
• Çökme sorunu Düzeltildi.​
• Çoklu Görünüm, Kaynaklar ve Tüm Plus Özellikleri Çalışıyor.​
• Özel DVR Kaydı Etkinleştirildi.​
• Vod, Filmler ve Dizi Sekmesi Etkinleştirildi.​
• İstenmeyen Tüm Kaynaklar kaldırıldı.​
• Tüm İzleyiciler ve Alıcılar dex'ten kaldırıldı.​
• Arm64-v8a ve Armeabi-v7a'yı destekler.​

Yenilikler:
  • Sürüm 2.1.3:
  • Stalker kullanıcı adı ve şifresi
  • Yazılım video kod çözücü
  • Kararlılık ve performans iyileştirmeleri

İndirme :
İndirme:
Aynı anda birden fazla kanal seyretmeye izin vermesinden dolayı arasıra kullanıyorum. O özelliği güzel

Bir yerlerden premium hesap araklayıp bir kez daha deneyeyim dedim. Harbiden bu Tivimate'te bir numara yok. Ott Navigator bunu cebinden çıkarır. :)

Screenshot 20250808 202421

Geri