Öneri Soul Browser (android) [tvbox da denemedim]

goker61

Üye
Konular
18
Arkadaşlar bu tarayıcıyı ilk defa kurdum müthiş özellikler var tvbox da denemedim deneyen olursa aşağıya yazarsa herkes bilgilenir.ben play storede kullananların neler yazdıklarından bazılarını alta bırakıyorum oradan bakarak işinize yararsa kurarsınız.full sürümdür bende başka yerden indirdim.

0

16 Haziran 2025
Mükemmel tarayıcı reklam engelleyici var web sitelerinden video yakalam özelliği var medya oynatici var indirme yöneticisi var hatta torrent dosyalarını bile indiriliyor herşeyi düsünülmüş daha ne olsun

24 Mart 2025
Süper bir tarayıcı olmuş. Reklam engelleme özelliği güzel. Hızlı ve sade. Birçok özelleştirme mümkün oluyor. Vpn özelliği ve yapay zeka da eklenebilirse mükemmel olur. Çok beğendim , tavsiye ederim. Destek için premium sürümünü satın aldım. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Android'de bütün tarayıcılar birbirine çok benziyor, bayağısını denedim. Ama bunu (Soul browser) aylardır kullanıyorum ve şimdiye kadar süper. Favoriler güzel çalışıyor, Chromium tabanlı, stabil ve çökmesi zor. Özelleştirme seçenekleri de harika. Bence Vivaldi, Waterfox veya diğerlerinden çok daha iyi. Bu benim fikrim.

Son düzenleme:
Önceden kurmuştum, tasarımı hoşuma gitmemişti ancak özellikleri iyiydi.

Bende severek kullanıyorum ancak Web sitelerini yarım açıyor sayfanın altına tam inmiyorum bir sürü daha bugu mevcut

Baya güzel tarayıcı telefonda baya akıcı

Geri