Sosyal medya artık çığırından çıkmış bir yol olmaya başladı

remixtik

Paylaşımcı
Konular
343
Ben izlerken gerçekten kendi insanlığından utandım bunları böyle paylaşma nedenim aslında siz kardeşlerim dostlarım ahbaplarım değer verdiğim insanların bunları görüp halinize şükretmeniz nedeniyle gerçekten bunlar insanlık için utanç kaynağı
Hayatta en katlanamadığım şey bir insanın bilinçsiz oluşudur dünyayı gelirken ırkımızı annemizi babamızı seçemeyiz ama aklımızı kullanacağımızı seçebiliriz

Ekli dosyalar

• 220K views · 613 reactions | Tiktok’ta annesini kullanarak para topladı TikTok'taki canlı yayı...mp4
    5.3 MB
"hasta annesine bakarken eline aldığı toktik sonu oldu, akıl sağlığını kaybetmesi yetmezmiş gibi toplumsal bir linç ile karşı karşıya kaldı" üzüldüm

Yaşattığını yaşamadan gebermesin. Benim babam da Alzheimer hastası, gözümden sakınıyorum adamı. Şimdi bir şey diyeceğim de banlanırım ondan diyemiyorum. Acılar içinde kalsın...

Yaşattığını yaşamadan gebermesin. Benim babam da Alzheimer hastası, gözümden sakınıyorum adamı. Şimdi bir şey diyeceğim de banlanırım ondan diyemiyorum. Acılar içinde kalsın...
aga be ne guzel demissin eskiden bende çok kizardim ama şimdi kizmiyorum niye biliyormusun etme bulma dunyasi o yasli kadinda bir zamanlar gencti kimsenin gecmiste ne yasadigini bilmiyoruz ama allahu teala halimdir acele etmez ama unutmazda gecmiste olanlari cok eskiden yasanalari bir cok abilerimizden dinliyoruz yani hic bir sey sebebsiz degil kizda yannis yapiyor dogru yapiyor demiyom belki omurumuz yeter belki yetmez bi vakit geldiginde kizda haber olur sokaklarda belki dilenci olarak belki baska bi halde kim bilir

insan sanirki ben hep genc guclu kuvvetli kalacam insani aldatan iste budur

Geri