Son dönemin En ideal F/P oranına sahip Android Box önerisi

altanaktan1971

Paylaşımcı
Konular
8
Sevgili Dostlar merhaba ;
Birkaç bin tl sınırını aşmayacak (hatta altı olursa müteşekkir olurum) sadece REC,İn*t, cloudstream vb programları çalıştıracak sanırım hiç oyun oynamayacak ama uzuuuun saatler çalışacak (ortalama günlük 12-18 saat arası) bir android box (ya da stick) almak istiyorum.
E bu konuyu da siz üstadlara sormak lazım çok da acelem yok 10-15 gün bekleyebilirim. Ne önerirsiniz?.

Lisanslı cihaz aldık, yarım saat içerisinde geri iade ettik. Google Play Store'u bile launcher'ın ana sayfasına koyamadık... Tarayıcı desen Firefox, Chrome vs. kullanamıyorsun. Root desen yok, APK yüklemek eziyet çoğunun yüklenmesine izin verilmiyor.

Hiremco EVO Mini 4K Android Stick ile Hiremco X6 PRO MAX Android Box kullanıyoruz şimdilik.

Netflix 1080p izleniyor diğerleri yine L1 Lisanslı 4K izleniyor. İnat TV'yi vs. reklamsız izleyebiliyoruz.

adb shell settings put global private_dns_mode hostname
adb shell settings put global private_dns_specifier dns.adguard.com

1762648918864
1762648969370
1762649090806
1762649350876

Mibox ilk jenerasyon kullanıcısıyım 3. Jenerasyonu henüz aldım. PUan indirim 2500 tlye geldi. Apple TV son jenerasyonda var evde. Gerek görüntü kalitesi gerek hız olarak çok beğendim. Mutlaka f/p daha iyi cihazlar vardır ancak destek, güncelleme ve arkasındaki firma uzun zamandır kullandığım için güven veriyor. Değerlendirmek isterseniz...

Bu cihazı sırf merakımdan ve üstünede 4K monitör aldım farkını şöyle yaşıyorum daha evvel kullandığım boxlarda düşük kaliteli görüntülerde droplanma devam ederken bu cihazın Yapay zeka ile netleştirmeye çalıştığını farkettim,futbol sahasındaki çimleri sayabiliyorum:).birde Flimleri daha net ve kaliteli seyretme imkanına kavuştum. Youtube de 16K sistemli videoları bile donmadan seyredebiliyorum.

Geri