hayri paçcı
Paylaşımcı
- Konular
- 65
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynen bende ben İsmail Kartal gelir diyordum ama olmadı hayırlısı bakalimBen beğenmedim bu tercihi neyse hayırlısı artık![]()
Yabancı hocadan hayır gelmediğini gördüğümüz halde yabancı hoca geliyorsa ben diyecek bir şey bilemiyorum
Ali Koç kazanırsa geçmiş olsun Fenerbahçe yada başımız sağolsun deriz artıkBu iş en çok Trabzonspor a yarayacak sanırım Pazar günü aynı zamanda başkanlık seçimi yapılacak
İnşallah TS ye yaramaz.Bu iş en çok Trabzonspor a yarayacak sanırım Pazar günü aynı zamanda başkanlık seçimi yapılacak
Adam Demir attı ya sanki el koydu kulübeAli Koç kazanırsa geçmiş olsun Fenerbahçe yada başımız sağolsun deriz artık![]()
Aynen binlerce taraftar istifa diye slogan atıyor adamın umrunda değilHani kulüpler taraftarındı istenmiyorsun git adam bubasının tapulu malı sanki kulüp çöreklendi gitmiyor
Aminİnşallah TS ye yaramaz.
Yok ya biz taraftar değiliz biz GS li olan trolleriz diyor adam utanmadan birdeHani kulüpler taraftarındı istenmiyorsun git adam bubasının tapulu malı sanki kulüp çöreklendi gitmiyor
Spor kategorisinde ilgili takımınıza ait paylaşımlar yapabilirsiniz. Diğer takımlara açıkça hakaret, tartışmacı paylaşımlar yasaktır.
Kullanım bilgileri için tıklayınız...