Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hakikaten bu şekilde idi![]()
ne sıcak ne soğuk akıtırHakikaten bu şekilde idi![]()
Güzeldi ya biz eve elektrikçi çağırmıştık ayar yapmıştı o zaman için 3 de şalterde attırmazdı. Sıcacık suda yıkanırdık. Şimdi kombili evde su ısınsın diye bekliyozHakikaten bu şekilde idi![]()
Sahipleri biliyorsun üstadDandik marka
Güzeldi ya biz eve elektrikçi çağırmıştık ayar yapmıştı o zaman için 3 de şalterde attırmazdı. Sıcacık suda yıkanırdık. Şimdi kombili evde su ısınsın diye bekliyoz
En güzel zamanlardıHakikaten bu şekilde idi![]()
Hala kullanıyorum doğalgaz açınca bu sefer ev ısınmıyor bide geç ısınıyor şu litlerce su gidiyor o yüzden en iyisi şofbenHakikaten bu şekilde idi![]()
Ben valla soğuk suyla alırım her vakitHala kullanıyorum doğalgaz açınca bu sefer ev ısınmıyor bide geç ısınıyor şu litlerce su gidiyor o yüzden en iyisi şofben
Bakkaldan naylona sarılı talaşlar vardı alev diye satılırdı içine iki tane atınca 4 kardeş yıkanırdık. Suyu ısınca önce alüminyum kazana koyardık soğuk musluk suyu ile ılıklaştırırdık annem yâda babam güzelce bir keselerdi kıp kırmızı çıkardık banyodan hey gidi günler.benim çocukluğum ateşli termosifon ile geçti. şofben hayalimize bile girmezdi. hala daha satılıyormuş gördüm.
Ekli dosyayı görüntüle 17271
Benimkinin aynısı