Merhaba. Hy 300 projeksiyon cihazım da snap tube kullanıyorum ama oturm açmak istedigim zaman oturum açamıyorum. Bir Qr kod ve bir kod çıkıyor cihazdan giriş yapın şeklinde ama ne yaptım ise giriş yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kodu tarayıp cep telefonundan hesabını aktif edebilirsinMerhaba. Hy 300 projeksiyon cihazım da snap tube kullanıyorum ama oturm açmak istedigim zaman oturum açamıyorum. Bir Qr kod ve bir kod çıkıyor cihazdan giriş yapın şeklinde ama ne yaptım ise giriş yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Denedim olmuyor. Tarayıcıdan r2lwfın üzerinden youtube active siteüsne giriş yapıyorum gene olmuyor. Snap tube ile alakalı bir sorun mu benlik bir sorun mu çözemedimKodu tarayıp cep telefonundan hesabını aktif edebilirsin
Tekrardan denedim bir sorun görünmüyor.Denedim olmuyor. Tarayıcıdan r2lwfın üzerinden youtube active siteüsne giriş yapıyorum gene olmuyor. Snap tube ile alakalı bir sorun mu benlik bir sorun mu çözemedim
Gece eve gidince tekrar deneyecegim bakalım inş olurTekrardan denedim bir sorun görünmüyor.