smarttube vpn acilinca oturum ac dayatmasi hk.

nedirne

Üye
Konular
4
selam romalilar.

vpn acilinca surumden bagimsiz st direkt oturum acilmasini istiyor bot olmadigimizi teyit icin. oturum acmak istemiyorum.

bolge degistirince, hatta smarttube'u vpn'den haric tutsak bile bu dayatma degismiyor.

sorunu cozebilen var mi?
@Latte ve @patr0n simdilik cevap vermesin, heyecan olsun bize. biz bulalim arkadaslar, hep bu iki ismin eline bakmayalim! 😬

selam romalilar.

vpn acilinca surumden bagimsiz st direkt oturum acilmasini istiyor bot olmadigimizi teyit icin. oturum acmak istemiyorum.

bolge degistirince, hatta smarttube'u vpn'den haric tutsak bile bu dayatma degismiyor.

sorunu cozebilen var mi?
@Latte ve @patr0n simdilik cevap vermesin, heyecan olsun bize. biz bulalim arkadaslar, hep bu iki ismin eline bakmayalim! 😬
Neden oturum açmak istemiyorsunuz bilmiyorum, ama oturumsuz kullanmanın bir anlamı yok. Bu kadar.

@Latte
@patr0n

abiler ocaginiza dustum. bir oneriniz var mi oturum acmami istemenizden baska? acmak istemiyorum.

tesekkurler.

@Latte
@patr0n

abiler ocaginiza dustum. bir oneriniz var mi oturum acmami istemenizden baska? acmak istemiyorum.

tesekkurler.
VPN kullanmadığınız zaman da oturum açma zorunluluğu sunmuyor mu uygulama zaten ana sayfa için? Sadece temel başlıklara girince istemiyor diye biliyorum.

VPN kullanmadığınız zaman da oturum açma zorunluluğu sunmuyor mu uygulama zaten ana sayfa için? Sadece temel başlıklara girince istemiyor diye biliyorum.
yok abi. oturumsuz cok rahat kullaniliyor, ikinci mesajdaki iddiali yorumun aksine. sen oturumlu mu kullaniyosun st'i? yoksa st kullanmiyo musun, yoksa hic kafani acmiim.

yok abi. oturumsuz cok rahat kullaniliyor, ikinci mesajdaki iddiali yorumun aksine. sen oturumlu mu kullaniyosun st'i? yoksa st kullanmiyo musun, yoksa hic kafani acmiim.
Oturum açmadığım zamanlar ekran boş geliyor ve oturum açmamı istiyor ben de açık kullanıyorum.
Ama bir bakarım bilgisayara da kurarak şu anda eski dizi serim Supernatural'i izliyorum box'ta ve bir yandan da depoyu güncelliyorum 😅

Oturum açmadığım zamanlar ekran boş geliyor ve oturum açmamı istiyor ben de açık kullanıyorum.
Ama bir bakarım bilgisayara da kurarak şu anda eski dizi serim Supernatural'i izliyorum box'ta ve bir yandan da depoyu güncelliyorum 😅
ben de house md'ye sardim bu ara yine, ne varsa eskilerde var... 😬 tamamdir abi, haberlesiriz.

Bu arada neden vpn ile kullanmak istiyorsun uygulamayı?

aslinda istemiyorum. ama biliyosun cs'deki bircok depo/repo -adi artik her neyse- ve cogu m3u listesi vpn istiyor. o nedenle vpn acik surekli.
Bilgisayardan baktım VPN açsam da oturum açmamı istemiyor.

Sonra diziyi durdurup açtım uygulamayı. Çıkış yaptım hesaptan ve uygulamayı kapattım.
Sonra uygulamayı tamamen sonlandırdım.

VPN açtım ve uygulamayı açtım oturum açmamı istemedi.
Ülke değiştirip aynı işlemleri tekrarladım yine istemedi.

Acaba githubtan yüklerken farklı bir dosya mı yükledin?

Bunlardan hangisini yüklediysen onu değil diğerlerini dene 😅

Bilgisayardan baktım VPN açsam da oturum açmamı istemiyor.

Sonra diziyi durdurup açtım uygulamayı. Çıkış yaptım hesaptan ve uygulamayı kapattım.
Sonra uygulamayı tamamen sonlandırdım.

VPN açtım ve uygulamayı açtım oturum açmamı istemedi.
Ülke değiştirip aynı işlemleri tekrarladım yine istemedi.

Acaba githubtan yüklerken farklı bir dosya mı yükledin?

Bunlardan hangisini yüklediysen onu değil diğerlerini dene 😅

son surumu ve ondan oncekini denedim aslinda, dayatma mevzuu degismedi. belki eskilerde bu dayatma olmaz diye takriben 6-7 guncelleme oncesini yukledim. yine ayni. bu arada stabil ve betayi ayri ayri da denedim he. belki de gecici bir seydi, aksam eve gecince deneyip donus yaparim 🤝

son surumu ve ondan oncekini denedim aslinda, dayatma mevzuu degismedi. belki eskilerde bu dayatma olmaz diye takriben 6-7 guncelleme oncesini yukledim. yine ayni. bu arada stabil ve betayi ayri ayri da denedim he. belki de gecici bir seydi, aksam eve gecince deneyip donus yaparim 🤝
Sadece versiyon değildi söylemek istediğim. arm64 v8a ya da armeabi v7a gibi :)

Neyse hadi bakalım hayırlısı.

Sadece versiyon değildi söylemek istediğim. arm64 v8a ya da armeabi v7a gibi :)

Neyse hadi bakalım hayırlısı.
😬 evet yuklerken de kafami karistirmisti onlar. haklisin abi, farketmemistim o dediklerini. tamamdir, aksam tamamini denerim.

bu arada dns onemli mi/alakali mi? adguard dns'i yaptim yakin zamanda. ilgisi olabilir mi?

😬 evet yuklerken de kafami karistirmisti onlar. haklisin abi, farketmemistim o dediklerini. tamamdir, aksam tamamini denerim.

bu arada dns onemli mi/alakali mi? adguard dns'i yaptim yakin zamanda. ilgisi olabilir mi?
Olabilir ama emin değilim fakat aynı anda dns ve vpn kullanımı bazen sorunlara neden olabiliyor.

Olabilir ama emin değilim fakat aynı anda dns ve vpn kullanımı bazen sorunlara neden olabiliyor.
i ih. olmadi abi, o belirttigin apk'lari kurmayi denedim ama zaten 2'si nedense yuklenemiyor. sanirim box uyumu ile ilgili.

dns'i de statikten dhcp durumuna getirdim, yine olmadi. tube'a girerken vpn kapa, cs'e girerken vpn ac derken uygulama yalama oldu 😬 neyse artik, bakalim...

bu arada smarttube alternatiflerinden 30 gomlek ustunmus, insan digerlerini kullaninca anliyor. smarttube'un vpn tribini cekmiim diye vanced filan denedim de, aman aman, evlerden irak.

Geri