Smarttube lütfen oturum açın hatası

V58

Üye
Konular
10
Arkadaşlar bazı videolarda özellikle dizilerde lütfen oturum açın hatası alıyorum veri temizle yaptım olmadı önbellek sildim olmadı hesabı silip tekrar giriyorum olmuyor tavsiyesi olan varmı güncellemeden sonra oldu en son sürümde şuan

Konu başlığı ve içeriğine katkı yapmayan, alakasız mesaj.
ön ödemeli bir çok kartla aylık 30 liraya geliyor şu uğraştığınız işlere bak

ön ödemeli bir çok kartla aylık 30 liraya geliyor şu uğraştığınız işlere bak
Benzer mesajları her konu başlığı için verebiliriz, biri de size, atıyorum x platform, şu kartla şu rakama geliyor, uğraştığınız işlere bak diye pekala söyleyebilir. Konuya bir katkınız varsa yapınız, konuya katkı sağlamayacaksanız yüzbinlerce insanın kullandığı bir uygulamayla (demek ki talep var) alakalı bir arkadaşımızın isteğine saygı duyunuz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bazı videolarda özellikle dizilerde lütfen oturum açın hatası alıyorum veri temizle yaptım olmadı önbellek sildim olmadı hesabı silip tekrar giriyorum olmuyor tavsiyesi olan varmı güncellemeden sonra oldu en son sürümde şuan
Hocam eğer ki güncellemeyi zorunlu tutmuyorsa mevcut sürümü kaldırıp bir önceki kullandığınız sürümü tekrar indirin öyle deneyin.

Oturum açmadığınız için alıyorsunuz.Sol üst köşedeki arama simgesinin yanındaki adam simgesine tıkladığınızda bir kod gelecek.Kodu telefonda tarayıcıya youtube.com/activate yazarak çıkan bölüme girin.Oturum için telefondan bir hesap seçip giriş yapabilirsiniz.

Bende bu aralar oturum açmadan kullandığım için aynı hatayı alıyor ve uygulamayı kapatıp açınca bu sorunu geçici olarak anlık çözüme kavuşturuyorum. Ayrıca ciddi anlamda uygulamayı orijinaline göre daha hızlı ve akıcı buluyorum. Android 8 TV im de severek ve çok akıcı bir şekilde kullanıyorum.

bazen yapiio farkli epostayla dene benimki oyle düzelmişti

Aynı sorun var.Güncelemede düzeltilebilir belki,sizden kaynaklı değil.

Youtube bazı güvenlik güncellemeleri yaptı o nedenle dışardan 3. parti yazılım diye tabir ettiğimiz programlarda hatalar oluyor güncelleme ile düzeltecekler youtube senkronu yapacaklar sadece bekleyin STUBE dada 403 error hatası var yarın sabah güncelleme gelecek.

Oturum açmadığınız için alıyorsunuz.Sol üst köşedeki arama simgesinin yanındaki adam simgesine tıkladığınızda bir kod gelecek.Kodu telefonda tarayıcıya youtube.com/activate yazarak çıkan bölüme girin.Oturum için telefondan bir hesap seçip giriş yapabilirsiniz.
Oturum açmadığı için almıyor malesef .Zaten her videoda da yapmıyor sadece dizilerde yapıyor sanırım bende de güncellemeden sonra böyle sorun oldu cünkü.Umarım yakında düzelir.

Hata devam ediyor oturum açsak da dizilerde sanırım özellikle 403 hatası veriyor

• Beğen
Tepkiler: V58
Uygulamaya güncelleme geldi. Sorun düzeltilmiş. Güncelleyin

• Beğen
26.11 den 25.87 ye döndüm 403 hatası kayboldu. Ancak bazı videolarda oturum açın hatası alıyorum. bekleyelim bakalım.

Oturumla alakası yok gibi geldi bana, reklamı geçemiyor büyük ihtimal, reklam olan yerde takılıyor ve hata veriyor

• Beğen
Oturumla alakası yok gibi geldi bana, reklamı geçemiyor büyük ihtimal, reklam olan yerde takılıyor ve hata veriyor
Aynı fikirdeyim. Oturum tüm diğer kanallarda açıkda hata veren kanallarda mı kapalı? Dediğiniz gibi youtube de yapıaln güncellemeden sonra reklam gelince oluşan bir hata diye değerlendiryorum.

• Beğen
oturum actınmı yotube entegre oluyor sorun ortadan kalktı

• Beğen
Güncelleme geldi ve sorun çözüldü.

• Beğen

Konuyu görüntüleyenler

Geri